Netflix! In deze reeks van KPN’s 3 geven wij je drie tips om nóg meer te genieten van dit moment. " />

30 april 2018

KPN’s 3: upgrades voor jouw ultieme Netflix avond

30/04/2018 - De zomervakantie is in zicht, dus je hebt straks eindelijk tijd om even helemaal niks te doen. Behalve dan die ene serie bingen op Netflix! In deze reeks van KPN’s 3 geven wij je drie tips om nóg meer te genieten van dit moment.

Netflix VR

Neem plaats in jouw eigen thuisbioscoop en bekijk je favoriete Netflix-series in virtual reality. Na het downloaden van de app en het opzetten van jouw virtual reality bril, neem je plaats op een grote, rode bank in een karakteristiek landhuis. Rechts zie je een aantal filmposters, waaronder die van Daredevil, links een prachtig uitzicht op een uitgestrekte vallei en recht voor je een groot beeldscherm. Na het inloggen en kiezen van een serie, worden de lichten in jouw landhuis gedimd en kan je helemaal in jouw serie kruipen. Eén kleine kanttekening, Netflix VR is alleen beschikbaar voor Android-toestellen met versie 7.0 of hoger. Download Netflix VR

Google Chromecast

De afstandsbediening kwijt? Geen probleem! Dankzij Google Chromecast stream je jouw lievelingsseries van je mobiel, tablet of computer naar jouw tv. Dit simpele apparaatje plug je via een HDMI-kabel in je tv, waarna je dankzij wifi verschillende apps met één simpele touch naar je tv kunt streamen. Naast Netflix kan je ook YouTube-video’s afspelen op jouw beeldbuis. Aan de hand van het cast-icoontje, kan je zien welke apps Chromecast ondersteunen. Je kan zowel Android als iOS gebruiken om jouw tv om te toveren in een smart-tv. Als je nu een Internet en TV pakket afsluit bij KPN krijg je een Google Chromecast cadeau.

Noise-cancelling

“Zei je iets?” Dat krijg je waarschijnlijk te horen als iemand een koptelefoon met noise-cancelling draagt. Een feature dat ervoor zorgt dat je volledig bent afgesloten van je omgeving en ongestoord kunt netflixen. Een microfoon in de koptelefoon meet en analyseert het omgevingsgeluid. Vervolgens wordt er een antigeluid gecreëerd om het omgevingsgeluid te verminderen. Hierdoor is het muisstil en hoef je het volume niet onnodig harder te zetten. Je kan dus niet worden afgeleid door je irritante zusje of stofzuigende vader terwijl je middenin een spannende scène zit. Bekijk alle noise-cancelling koptelefoons.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze series op Netflix moet je gezien hebben

Films, series & TV

Netflix films en series opslaan op SD-kaart

Mobiel

KPN bundels: Netflixen op het Spaanse strand