14 januari 2021 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

KPN is er voor de kids

Ook voor de kleintjes (en dus ook voor de ouders) begint het nieuwe jaar goed met KPN. Plant ze voor de televisie (oké, niet te lang natuurlijk) en je hebt geen kind aan ze!

Zender van de maand: Nick Jr.

In januari is Nick Jr. namelijk zender van de maand en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42. Nick Jr. biedt educatieve en vermakelijke content voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De verhalen en personages motiveren kinderen om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. In januari kijken ze onder andere naar ‘PAW Patrol’ (maandag t/m vrijdag om 07.15 uur), ‘Nella de Ridderprinses’ (maandag t/m vrijdag om 16.25 uur) en Top Wing (maandag t/m vrijdag om 07.40 uur). Heb je het Pluspakket? Dan kun je altijd naar Nick Jr. kijken, op kanaal 53.

DreamWorks

Heb je het Pluspakket (nog) niet, kunnen de kinderen wel kijken naar de leuke kinderzender DreamWorks, te vinden op kanaal 23. Deze zender brengt geliefde filmhelden van de bioscoop naar het tv-scherm thuis om te schitteren in hun eigen series. Geniet bijvoorbeeld van ‘De Avonturen van de Gelaarsde Kat’, ga op reis met ‘Draken: Rijders van Berk’ of beleef wilde avonturen met de ‘Croods’ familie.

Ben jij een echte fan van The Croods? Kun jij niet wachten tot de nieuwe film ‘The Croods: New Age’ uit is? Meld je dan nu aan voor de exclusieve The Croods goodiebag, aangeboden door Dreamworks. 

Kinderfilms in het Pluspakket

Naast een hele lading films, series en zenders voor de volwassenen, bevat het Pluspakket ook erg veel leuke content voor kinderen! Wat dacht je bijvoorbeeld van de film ‘Asterix en Obelix bij de Britten’. In deze vierde stripverfilming van onze helden richt het Romeinse Rijk zich, na Gallië, Egypte en Spanje, op Groot-Brittannië. Onze twee vrienden moeten de Britten helpen, maar of dat nou zo makkelijk is? In het swingende ‘Sing Song’ krijgt de 16-jarige Jasmine de kans om mee te doen aan een zangwedstrijd in Suriname. Ze grijpt deze met beide handen aan, al is het alleen maar om ondertussen naar haar moeder te kunnen zoeken… Voor de iets kleinere kinderen is er ‘Brandweerman Sam’, of ‘Casper & Emma: Beste Vriendjes’. Deze en nog veel meer leuke kinderfilms zie je met het Pluspakket!

Ook interessant voor jou?

Films, series & TV

Crime time bij KPN

Films, series & TV

Zender van de Maand: Comedy Central Extra

Films, series & TV

Films in het Pluspakket