31 maart 2020 2 min Auteur: Redactie

Kom de maand door met Film1 en ‘La Casa de Papel'

Voor iedereen die in deze tijden wel wat afleiding kan gebruiken: KPN zorgt dat je de komende tijd je niet hoeft te vervelen! Met de beste films en een nieuw seizoen van één van de meest succesvolle Netflix-series.

Kijk naar Film1


Alle klanten van KPN, Telfort of XS4All met een televisie abonnement hebben tot en met 13 april de 4 kanalen van Film1 in hun pakket! Hiermee kijk je onbeperkt de beste films, zonder reclame. En ook in april zijn er een hoop mooie titels die première gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van het surrealistische ‘Birdman' (4 april, 20:30 uur), bekroond met maar liefst vier Oscars? Of kijk naar ‘The Big Short' (11 april, 20:30 uur), een waargebeurd verhaal over de instortende wereldeconomie. Deze titels zijn slechts een greep uit het enorme aanbod dat Film1 te bieden heeft. Is een film al op tv geweest? Kijk dan gerust terug via de gids en kijk reclameloos een film op Film1. Heb je Film1 al? Dan krijg je binnenkort het maandbedrag terug (of heb je het wellicht al teruggekregen). Hier hoef je niets voor te doen.

Meer over Film1

La Casa de Papel: seizoen 4


De echte fans hebben de datum vast al heel lang omcirkeld in hun agenda: 3 april. Dat is namelijk de dag dat het vierde seizoen van de Spaanse Netflix-serie ‘La Casa de Papel' online komt. Mocht je nog nooit een aflevering hebben gezien, dit is in het kort waar de serie over gaat: in de eerste twee seizoenen zie je hoe acht criminelen, onder leiding van ‘El Profesor', de grootste (fictieve) overval in de Spaanse geschiedenis plegen. Ze dringen het gebouw van de Koninklijke Munt in Madrid binnen, om daar hun eigen geld te drukken. En dan gaat het niet om een extra zakcentje: in elf dagen tijd willen ze maar liefst 2,4 miljard euro persen, terwijl ze een groep mensen gegijzeld houden. In het derde seizoen zien we hoe het stel van een welverdiende vakantie geniet, totdat deze ruw wordt verstoord... Hoe het Tokio, Río, Denver en de rest verder vergaat, weten we vanaf 3 april. Je ziet het nieuwe seizoen van ‘La Casa de Papel' op Netflix. Heb je nog geen Netflix? Sluit dan een abonnement af via het menu van Interactieve TV. Vanaf nu kun je Netflix ook heel eenvoudig via je KPN factuur betalen. Zo hou je al je kosten van KPN overzichtelijk.

Meer over Netflix via KPN

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

Het beste van eigen bodem

Films, series & TV

Films in het Pluspakket