1 juli 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kind aan huis met KPN

Dat kan vrij letterlijk genomen worden: deze zomervakantie zitten veel kinderen waarschijnlijk thuis. Met z’n allen hopen we dat het mooi weer wordt zodat we veel naar buiten kunnen, maar mocht het nodig zijn kunnen de kinderen zich met KPN zeker vermaken deze vakantie! Neem ze mee op avontuur met Lucky Luke, De Daltons of de meiden van Winx club. Of laat ze kijken naar de leukste films en series van DreamWorks. Met titels als ‘Captain Underpants’ en ‘How to Train Your Dragon 2’ zit er altijd iets voor ze bij!

Zender van de maand

Nick Jr.In juli is Nick Jr. zender van de maand en daarom de hele maand gratis te zien op kanaal 42. Deze zender biedt educatieve en vermakelijke programma’s voor kinderen van 2 tot 6 jaar. In juli kunnen ze elke doordeweekse dag genieten van afleveringen van ‘PAW Patrol’, ‘Blaze en de Monsterwielen’ en de avonturen van de zusjes ‘Shimmer & Shine’! Heb je het Pluspakket, dan kun je Nick Jr. altijd zien op kanaal 53.


De KPN Kids omgeving

Met de Kids omgeving van KPN kun je je kroost zonder zorgen video laten ontdekken. Het is een veilige ruimte waar kinderen van 0 tot 6 jaar meer dan 250 films en series uit On Demand kunnen kijken. Vormgegeven in een speciaal ruimtethema, waardoor het ook voor de allerkleinsten leuk en herkenbaar is. De Kids omgeving is beschikbaar op tablets voor alle klanten met een televisieabonnement. Heb je het Pluspakket en/of Kidspakket, dan is het aanbod nóg groter! De omgeving is te bereiken via de iTV app.

Azoomee

Wil je de kleintjes iets meer uitdagen, dan is de Azoomee app erg geschikt. Hiermee kunnen ze spelenderwijs leren in een stimulerende omgeving. Knutselen, figurenpuzzels, tekenlessen: met Azoomee kan het allemaal en nog veel meer! Bovendien zullen je kinderen in Azoomee geen reclame of ongepaste content tegenkomen. Je vindt Azoomee in het menu van je TV, onder ‘Apps op TV’, in de categorie ‘TV & Video’. Probeer hem nu 1 maand gratis!

Ook interessant voor jou?

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Zender van de Maand: Nick Jr

Films, series & TV

Series in het Pluspakket