25 maart 2020 2 min Auteur: Redactie

Kijktips uit het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films en series voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV.

Films in het Pluspakket

Rabbit Hole

Het is een gebeurtenis waarvan je hoopt dat je het als ouder nooit zal meemaken: het plotselinge overlijden van je kind. Dit overkomt het echtpaar Becca (Nicole Kidman) en Howie (Aaron Eckhart). Beiden proberen ze dit enorme verlies op hun eigen manier te verwerken. Howie vindt steun in een praatgroep, maar Becca pakt het anders aan. Zij zoekt contact met de door schuld overspoelde tiener die verantwoordelijk is voor de dood van haar zoon…

Sicario

Alleen deze maand kun je met het Pluspakket nog kijken naar het spannende ‘Sicario’. Dit is het Mexicaanse woord voor huurmoordenaar. In de film zien we de jonge FBI-agente Kate, die meedoet aan een geheime CIA-operatie. Het doel: de baas van een Mexicaans drugskartel uitschakelen. Dit moet ze doen met twee huurmoordenaars, maar die nemen het niet zo nauw met de regeltjes. Kate moet een keuze maken: doet ze alles volgens het boekje, of gaat ze toch voor resultaat? Kijk ‘Sicario’ nu het nog kan: na 30 april verdwijnt ‘ie namelijk uit het Pluspakket.

Mile 22

‘Mile 22’ is de vierde samenwerking tussen Mark Wahlberg en regisseur Peter Berg. Eerder maakten ze de films ‘Lone Survivor’, ‘Deepwater Horizon’ en ‘Patriot’s Day’; allemaal gebaseerd op waargebeurde verhalen. Deze keiharde actiethriller is dat (gelukkig) niet: Wahlberg speelt James Silva, een special agent binnen een elite-eenheid die wereldwijd onzichtbaar opereert. Hij en zijn team krijgen de taak om een belangrijke informant veilig te vervoeren naar de luchthaven. En die ligt, je raadt het al: 22 mijl verderop.

Series in het pluspakket

Private Practice

In deze ‘Grey’s Anatomy’ spin-off verruilt Dr. Addison Montgomery het ziekenhuis van Seattle voor Los Angeles, om daar in een privékliniek te gaan werken. Maar of het zonnige Californië al haar problemen kan doen vergeten… Ook in deze serie kun je, net als in ‘Grey’s Anatomy’, een gezonde dosis drama verwachten. Alle zes seizoenen van ‘Private Practice’ zijn nu te zien in het Pluspakket.

One Star Reviews (Season 1)

Tegenwoordig hebben recensies op internet zo veel macht dat ze een bedrijf kunnen maken of breken. In ‘One Star Reviews’ bezoekt Taji Ameen van VICE de slechtst beoordeelde bedrijven, om te onderzoeken of de negatieve recensies terecht zijn. En het blijft niet bij slechts een bezoekje: zo laat hij zich onder andere knippen door één van de slechts beoordeelde kappers, laat hij zich piercen in een volgens Yelp verschrikkelijke piercingshop en brengt hij een bezoekje aan één van de slechtst beoordeelde tatoeëerders… Hoe hem dat afging, zie je in ‘One Star Reviews’.

Nomads of the Serengeti

In deze serie wordt de kijker meegenomen op reis door de prachtige Serengeti. Er leven meer dan twee miljoen wilde dieren, die door het jaar migreren van noord naar zuid en weer terug. Het is de grootste massamigratie ter wereld en heeft dus letterlijk heel wat voeten in de aarde. 

Kids

Rita & Krokodil 2

In deze tweede film gaan Rita en haar vriendje Krokodil gewoon door met het beleven van doldwaze avonturen. Zo gaan ze naar de bioscoop, het strand, het zwembad en zelfs naar de ruimte! In negen lieve verhaaltjes wordt de jongste kijker weer meegenomen in de fantasiewereld van de vierjarige Rita.

Piepkuikens

Eendenkuikens beschouwen degene die ze als eerst zien als ze uit hun ei komen, als hun moeder. Cathy krijgt voor haar tiende verjaardag een eendenei en een broedkastje. Maar als het eendje uit het ei kruipt, ziet het als eerste Cathy’s beste vriendin Margaux. Maar zij kan niet voor het kuikentje zorgen; ze heeft namelijk een spierziekte en zit in een rolstoel. Stiekem gaan de twee meiden op zoek naar een veilige plek: het Vogelparadijs.

Reis naar het Noorden

Het jaar is 1892. De opa van de vijftienjarige Russische Sasha is vermist. Hij ging op ontdekkingsreis naar de Noordpool, maar is nooit teruggekeerd. Sasha besluit zelf naar hem op zoek te gaan en sluit zich aan bij de bemanning van een expeditie-schip. Ze moet zich zien te redden op een boot vol mannen en jongens, maar weet met haar charme iedereen mee te krijgen. ‘Reis naar het Noorden’ is een prachtige animatiefilm voor de grote én kleine avonturiers onder ons.

Bekijk films en series via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het pluspakket

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Zender van de Maand: 100% NL TV

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Veiligheid

De Grote Schoonmaak: Heb jij hem al gedaan?