3 februari 2021 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijkplezier voor de kleintjes op Beleef KPN

Vanaf zaterdag 6 februari zitten de kleintjes (en dus ook de ouders) goed bij onze zender Beleef KPN: vanaf dan kunnen ze namelijk elke zaterdag om 09:00 uur en elke woensdag om 16:00 uur genieten van hun favoriete kinderhelden. En dat maar liefst 1,5 uur lang!

De grootste kindervrienden

Kabouter Plop, Wizzy en Woppy, Piet Piraat, K3, Mega Mindy en ga zo maar door: deze en nog veel meer kinderhelden zullen allemaal voorbij komen! Elke zaterdag en woensdag kunnen de kleintjes dus gratis genieten van hun avonturen op Beleef KPN (kanaal 41). En die avonturen zijn niet alleen leuk; ze zijn ook nog eens heel leerzaam! Met deze kindervrienden zullen je kleintjes 1,5 uur verantwoord kijkplezier beleven.

De leukste kinderfilms

En dat is nog niet alles, want in de krokusvakantie kunnen ze op de overige dagen gratis naar een film kijken op dezelfde tijdstippen (doordeweeks om 16:00 uur, in het weekend om 09:00 uur), met de leukste Studio 100 personages in de hoofdrol! Zoals bijvoorbeeld ‘Het Geheim van Mega Mindy’, waarin de beste boeven ter wereld de handen ineen slaan om Mega Mindy voor eens en altijd te verslaan. Of de eerste Piet Piraat film, ‘Piet Piraat en de Betoverde Kroon’, waarin Piet en zijn kornuiten een eeuwenoud speciaal schilderij vinden. In ‘Amika: De Gevaarlijke Stunt’ zien we hoe het paard Amika gestolen wordt om in het circus een gevaarlijke stunt uit te voeren… Als dat maar goed afloopt! Deze films én ‘Mega Mindy en de Dolfijnendiefstal’ en ‘Kabouter Plop en de Kabouterbaby’ zijn in de krokusvakantie allemaal te zien op Beleef KPN.

Veel gratis kijkplezier voor de kleintjes dus, op Beleef KPN (te vinden op kanaal 41)!

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Programma's voor de kids in het Pluspakket

Veiligheid

Hoe bescherm je de online privacy van je kind?

Films, series & TV

KPN is er voor de kids