13 februari 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk deze Oscarfilms in het Pluspakket

Heb jij het Pluspakket van KPN? Dan kun je de hele maand februari genieten van de Oscarspecial. Deze maand kijk je On Demand bijvoorbeeld de 8-voudig Oscarwinnaar Slumdog Millionaire of 6-voudig winnaar La La Land. Je vindt de films via Menu -> On Demand -> Pluspakket.

La La Land

La La Land

La La Land is een synoniem voor de stad Los Angeles, dé stad waar mensen naartoe gaan om hun dromen te verwezenlijken. Deze zoete musical speelt zich af in de ‘City of Dreams’ en volgt Mia (Emma Stone), die dolgraag actrice wil worden, en Sebastian (Ryan Gosling). Hij is een jazzpianist die droomt van een eigen club. Na meerdere ontmoetingen slaat de vonk over, maar de vraag is natuurlijk of hun liefde bestand is tegen hun idealistische ambities.

Dunkirk

Dunkirk is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Operatie Dynamo tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dunkirk laat zien hoe honderdduizenden Britse en Geallieerde troepen omringd worden door vijandelijke troepen. Gevangen op een strand met hun rug naar de zee, staan ze tegenover een onmogelijke situatie, terwijl de vijand langzaam maar zeker steeds dichterbij komt..

The Duchess

Keira Knightley speelt de glamoureuze Georgiana die opgroeit in de tweede helft van de 18e eeuw. Op haar 17de wordt ze door haar moeder uitgehuwelijkt aan een van de machtigste mannen van Engeland, Hertog van Devonshire. Van liefde is er geen sprake, hij is enkel geïnteresseerd in het nageslacht dat Georgina moet baren. De Hertog krijgt een oogje op haar beste vriendin en dwingt haar in een driehoeksverhouding. Om haar frustatie te compenseren, leidt ze een luxueus leven.

I, Tonya

I Tonya

In het hilarische en aandoenlijke portret over kunstschaatsster Tonya Harding (Margot Robbie) volgen we het waargebeurde verhaal van deze ‘tikkeltje ordinaire’ sportvrouw. Ze is een waar natuurtalent, maar haar komaf werkt haar tegen. Met haar vulgaire outfits en opvliegende karakter past ze totaal niet in de engelige wereld van ijsdansen. Een van de grootste Amerikaanse sportschandalen is geboren op het moment dat haar grootste concurrente, de charmante Nancy Kerrigan, wordt aangevallen.

All the Money in the World

All the money in the world

Wat doe je als rijkste man ter wereld wanneer je kleinzoon wordt gekidnapt? Helemaal niets. Als het aan de steenrijke Jean Paul Getty ligt tenminste. Terwijl dochter Gail (Michelle Williams) hemel en aarde beweegt om haar zoon te vinden, weigert hij het geëiste losgeld te betalen. Onder druk van steeds hevigere bedreigingen van de ontvoerders, stuurt Getty beveiligingsman Fletcher Chase (Mark Wahlberg) eropuit om de ontvoerders te vinden en zijn kleinzoon terug te halen. Zo worden Gail en Fletcher onverwachte bondgenoten in een spannende race tegen de klok.

Slumdog Millionaire

Jamal Malik, een weeskind van 18 jaar, besluit deel te nemen aan de Indische versie van het progroma 'Who Wants to be a Millionaire', Hij hoeft nog maar één vraag verwijderd van de hoofdprijs, 20 miljoen rupies. Tijdens de pauze van het programma gebeurt er daarentegen iets wat Jamal niet op had gerekend. Hij wordt gearresteerd, omdat de politie hem verdenkt van vals spel. Jamal vertelt hen over zijn leven op straat, zijn familietaferelen en over het meisje waarop hij verliefd werd en uit het oog verloren is. Maar hoe is het mogelijk dat deze jongen, niet geïnteresseerd is in geld, in de finale staat van 'Weekend Miljonairs'? En hoe kan hij het antwoord weten op alle vragen?

Elle

Michèle lijkt onverwoestbaar. Ze is CEO van een toonaangevend bedrijf dat videogames ontwikkelt en hanteert zowel zakelijk als privé dezelfde genadeloze houding. Op een dag wordt ze in haar eigen huis aangevallen en verkracht door een onbekende man. Wanneer deze mysterieuze man haar opnieuw lastig valt, gaat zelf achter de dader aan. Ze belandt hierdoor in een spannend kat-en-muisspel dat elk moment uit de hand kan lopen.

De Oscaruitreiking live kijken

In de nacht van zondag 24 februari op maandag 25 februari is vindt de 91ste Oscaruitreiking plaats. Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je in de nacht van zondag 24 februari op maandag 25 februari de Oscaruitreiking live op Net5.

Zo kijk je de Oscar films

Heb je Pluspakket? Dan kijk je de films via het On demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Oscar Special


Wil je ook het Pluspakket?

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPNof het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket