4 november 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk de leukste Sinterklaasfilms

Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland! Om de Sinterklaasperiode nog leuker te maken kijk je naar de beste Sinterklaasfilms met het Pluspakket.

Het Paard van Sinterklaas

Het Paard van Sinterklaas

Hierin zien we het zesjarige Chinese meisje Winky Wong die verhuist van Shanghai naar een dorpje in Nederland. Ze moet erg wennen en voelt zich alleen. Totdat ze over Sinterklaas hoort: een lieve man die iedereen cadeautjes geeft.  Dan kan de goedheiligman Winky ook wel een paard cadeau doen, toch?

Waar is het Paard van Sinterklaas?

Waar is het Paard van Sinterklaas?

In dit vervolg op Het Paard van Sinterklaas mag Winky Wong voor het paard van Sinterklaas zorgen. Onder één voorwaarde: ze mag er niet zelf op rijden. Maar de verleiding is te groot… Tot overmaat van ramp ontsnapt het paard. Als dat maar goed komt!

Sint & Diego: De Magische Bron van Myra

Nog meer Sinterklaaspret! In deze spannende film moeten de Pieten op avontuur om het Grote Boek van Sinterklaas te redden. Deze heeft namelijk magische krachten, waardoor de Pieten hun capriolen en trucjes kunnen uithalen. Maar de krachten verdwijnen langzaam… Om Pakjesavond te redden moeten de Pieten naar Myra, de geboorteplaats van Sint Nicolaas, om op zoek te gaan naar de magische bron.

Bekijk het via het Pluspakket

Wil je deze en nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Al vanaf €6,99 voeg je het Pluspakket eenvoudig toe aan je abonnement. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Pluspakket

Kijktips uit het Pluspakket

OnDemand

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen