1 oktober 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

History pakt uit in oktober

In de maand oktober pakt HISTORY groots uit! Je kunt deze maand kijken naar nieuwe afleveringen van: Pawn Stars, American Pickers, Ax Men: Reborn en als klap op de vuurpijl de gloednieuwe serie Damian Lewis: Spy Wars. HISTORY is te zien op kanaal 32.

Damian Lewis: Spy Wars


Damian Lewis: Spy Wars

Dit nieuwe docudrama, met Damian Lewis in zijn eerste presentatierol, onthult de opmerkelijke en waargebeurde verhalen achter de meest aangrijpende en belangrijke internationale spionageoperaties van de afgelopen 40 jaar. Van de waarheid achter de ontsnapping van Amerikaanse diplomaten uit Teheran (vereeuwigd in de bekroonde film ‘Argo’) tot de spionageoperatie die een kernoorlog min of meer heeft voorkomen, vertelt de serie de ongelooflijke, maar waargebeurde verhalen uit de spionageoorlogen die onzichtbaar werden uitgevochten. Damian Lewis maakt gebruik van innovatieve en zeer gestileerde reconstructies: Spy Wars werd gefilmd op locaties in Londen, Moskou en Israël.
Vanaf 14 oktober, iedere maandag om 21.00 uur

American Pickers

In kleine steden en langs de binnenwegen van Amerika wachten schatten op hun ontdekking. Waardevolle overblijfselen uit de geschiedenis, verborgen tussen rommel, weggestopt in schuren en opgeslagen in garages. Er zijn specialisten nodig om deze verloren voorwerpen te vinden en die roest in rijkdom kunnen veranderen. Deze serie volgt twee ervaren ‘pickers’: Mike Wolfe, eigenaar van Antique Archaeology, en zijn zakenpartner Frank Fritz. Zij gaan op zoek naar objecten met historische, verzamel- en popcultuurwaarde die hun eigenaren al lang vergeten zijn. Onderweg ontmoeten ze mensen met persoonlijke verhalen die een blik werpen op het Amerikaanse leven en zijn geschiedenis.
Vanaf 21 oktober, iedere werkdag om 20.00 uur

Pawn Stars

Pawn Stars is terug! Lang voordat er banken, geldautomaten en andere gelddiensten waren, bestonden er al pandjeshuizen. Spullen verpanden was in de Verenigde Staten tot de jaren vijftig de belangrijkste vorm van consumentenkrediet en pandjeshuizen helpen gewone mensen nog steeds om rond te komen. Pawn Stars neemt kijkers mee in de kleurrijke wereld van het verpanden. In de Gold & Silver Pawn Shop, aan de rand van Las Vegas, leiden drie generaties Harrisons samen het familiebedrijf. Grootvader Richard, zijn zoon Rick en kleinzoon Corey botsen al doende regelmatig en kennen ook veel kameraadschap. De drie mannen gebruiken hun scherpe ogen en vaardigheden om de waarde van voorwerpen van het alledaagse tot het echte historische te beoordelen, waaronder een 16e-eeuws samoeraizwaard, een Super Bowl-ring en een schilderij van Picasso. Het is aan hen om te bepalen wat echt is en wat nep, waarbij zij de vaak verrassende antwoorden op de vragen van iedereen onthullen: “Wat is het verhaal erachter?” En: “Wat is het waard?”
Vanaf 7 oktober, iedere werkdag om 19.00 uur

Ax Men: Reborn

Axe Men is terug met een nieuw seizoen, met favoriete teams en verschillende nieuwe houthakkersbedrijven. Geconfronteerd met een veranderende industrie, zetten houthakkers uit heel Amerika alles op het spel om door te pakken en hun bedrijven overeind te houden. In Pacific Northwest keren twee titanen terug naar de berg: Craig Rygaard en Mike Pihl. Beiden hebben hun vertrouwde teams herenigd en uitdagend werk aangenomen, vechtend tegen de sterke concurrentie in de meest competitieve markt sinds jaren. Nieuwkomer Frank Harkness van Harkness Logging staat voor vergelijkbare uitdagingen en neemt een ongelooflijk gevaarlijke klus midden in de winter aan. In Indiana merkt Wade Etienne dat hij harder werkt dan normaal wanneer hij verantwoordelijkheid krijgt als het nieuwe hoofd van het houtbedrijf van zijn vader. In de torenhoge bomen van Vancouver Island moedigt Buckin’ Billy Ray zijn zoon Hogan aan houthakker te worden. Het nieuwe seizoen brengt fans dichter dan ooit bij de personages en de omgevingen waar ze van zijn gaan houden.
Vanaf 11 oktober, iedere vrijdag om 22.00 uur

Nog geen TV van KPN?

Bekijk dan wat KPN je te bieden heeft. Zo kijk je gratis naar FOX Sports 1 met elk KPN televisie abonnement.

Televisie van KPN

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Gratis film voor jou