2 mei 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

HISTORY

HISTORY presenteert de nieuwe serie: Lost Gold of WWII. HISTORY kijk je op kanaal 32 via je Interactieve TV of de iTV app.

Lots of Gold: WWII


Lost Gold of WWII

Het is het laatste grote mysterie van WO II. De legende zegt dat de Japanners in de laatste maanden van de oorlog iets van immense waarde diep in de Filipijnse jungle hebben begraven. Lost Gold of World War II onthult de zoektocht om een van de laatste grote mysteries van de Tweede Wereldoorlog op te lossen.

Toen de geallieerde troepen in 1945 oprukten zouden Japanse soldaten een fortuin aan schatten op de Filipijnen hebben begraven. Men gelooft dat de schat misschien wel miljarden dollars aan goud, juwelen en onbetaalbare kunstvoorwerpen waard is. Alles werd uit vele landen gestolen. Nu volgt een team Amerikanen het spoor van een ooggetuige die talloze kisten in tunnels begraven zag worden. Deze tunnels zijn verzegeld met explosieven en bezaaid met boobytraps. Een team van onderzoekers en ingenieurs werkt samen om een bizarre code te ontcijferen, waarvan men denkt dat deze door een geheim genootschap is achtergelaten. Deze code is het middel om de vallen te vermijden en de schat te vinden.

Lost Gold of WWII is te zien op maandag vanaf 20 mei om 21.00. 

Bekijk meer films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop.

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Gratis film voor jou