22 januari 2018

HISTORY channel

HISTORY presenteert nieuwe series en exclusieve programma’s, waaronder: Forged in Fire: Tournament, Champions en The Clinton Affair of The Curse of Oak Island. HISTORY kijk je op kanaal 32.

Forged in Fire

Forged in Fire: Tournament of Champions

Wie wordt kampioen in het ’Forged in Fire-toernooi’ en wint 50.000 dollar? In dit kampioenschap nemen metaalsmeden uit vier verschillende klassen het vijf weken tegen elkaar op. Hun vaardigheden worden op de proef gesteld door vertrouwde gereedschappen, zoals hoefijzers en hoefraspen, om te smeden tot kenmerkende wapens. 
Forged in Fire: Tournament of Champions zie je vanaf 7 december iedere vrijdag om 21:00 uur op HISTORY.

The Clinton Affair

Januari 2018 was het 20 jaar geleden toen het onderzoek begon dat leidde tot de tweede afzettingsprocedure in Amerikaanse geschiedenis. Dit afzettingsschandaal van president Bill Clinton behaalde in de hele wereld de krantenkoppen. Deze zesdelige documentaire, van de met Oscars bekroonde regisseur Alex Gibney, brengt deze buitengewone opeenvolging van gebeurtenissen in beeld. Laat je meenemen in een politieke thriller met samenzweringen, seks, macht, geld, geheimhouding, verraad en ideologische oorlogsvoering. 
Te zien vanaf maandag 31 december om 21:00 uur op HISTORY.

The Curse of Oak Island

Het topprogramma van HISTORY is terug. Het is de gloednieuwe en exclusieve zesde serie van The Curse of Oak Island. Rick en Marty Lagina willen hun levenslange droom waarmaken en beginnen aan het meest opwindende hoofdstuk ooit van het nu 220 jaar oude Oak Island-mysterie.
The Curse of Oak Island is vanaf 22 januari elke dinsdag om 21.00 uur te zien op HISTORY.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Mis deze serie niet: FENIX

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket