1 februari 2019

HISTORY: deze series en programma’s zie je hier

HISTORY presenteert nieuwe series en exclusieve programma’s, waaronder: Forged in Fire: Knife or Death, Knight Fight en American Pickers. HISTORY kijk je op kanaal 32.

Forged in Fire


Forged in Fire

Raak betrokken door nieuwe en opwindende uitdagingen en tests in het 5e seizoen, waarbij de beste smeden uit verschillende sectoren van de metaalbewerking strijden om de grootste geldprijs ooit in Forged In Fire.
Forged In Fire zie je iedere vrijdag om 21:00 op HISTORY.

Forged in Fire: Knife Or Death

Het is een soort Heel Holland Bakt, maar dan met messen! Knife or Death is terug met de meest ervaren smeden, krijgskunstenaars en messenexperts van Amerika die zich door een messen versplinterende handschoen heen hakken om de hoofdprijs van $ 20.000 te winnen. In elke aflevering leggen de deelnemers een hindernisbaan af die de sterkte, scherpte en vakmanschap van hun messen test, net als hun vaardigheden om deze te hanteren.
Vanaf 15 februari, iedere vrijdag om 22:00 op HISTORY.

Knight Fight

Ridders domineerden het culturele landschap van de 13e tot de 17e eeuw en bepalen nog altijd de verbeelding van mannen die dromen van het ontsnappen uit de moderne wereld. Nu hebben ze die kans, omdat zij als leden van de Armored Combat League in riddergevechten tegen elkaar kunnen strijden. In Knight Fight nemen deelnemers met zwaarden en harnas het tegen elkaar op.
Knight Fight zie je vanaf 27 februari iedere woensdag om 21:00 op HISTORY.

American Pickers

Mike Wolfe en Frank Fritz hebben een missie om heel Amerika te recyclen. De twee mannen reizen van kust tot kust en verdienen hun brood door vergeten relikwieën in hun oude glorie te herstellen. Ze doorzoeken autokerkhoven, kelders, garages, en schuren en ontmoeten excentrieke figuren met verbazingwekkende verhalen. Als je denkt dat het in de antiekwereld allemaal om luxe boetieks en chique handelaren draait, verandert dit, programma je van gedachten. Tegelijkertijd leer je wat over de Amerikaanse geschiedenis.
American Pickers zie je vanaf 18 februari elke maandag om 21:00 op HISTORY.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze serie wil je echt niet missen: Fenix

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

De beste series uit het Pluspakket