6 januari 2020 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk The Curse of Oak Island en win een metaaldetector

Op History kijk je vanaf 21 januari naar het nieuwe seizoen van The Curse of Oak Island. Hier volg je Rick en Marty in hun zoektocht om een 224 jaar oud schatmysterie op te lossen. Bovendien is dit jouw kans om op schattenjacht te gaan! We geven namelijk twee metaaldetectoren weg. History kijk je op kanaal 32.

The Curse of Oak Island

The Curse of Oak Island

Rick, Marty en het team van Oak Island zijn terug voor een nieuw seizoen. Met meer vastberadenheid, middelen en technologie dan ooit, zoeken zij naar de oplossing van het 224 jaar oude schatmysterie. Nadat aan het eind van het vorige seizoen seismische tests een mogelijk gezonken schip in het driehoekige moeras lieten zien, gebruikt het team nu sonische kernboren, strategische duiken en een historische grote opgraving om erachter te komen wat er begraven ligt. Rick, Marty en Craig Tester hebben onbeperkte toegang tot de gebieden van het eiland en zij hopen dat die plekken antwoorden zullen opleveren. In het gebied van de Money Pit zelf gebruiken zij een radar om diep in de grond de vloedtunnel te vinden. Zij graven schachten van eerdere onderzoekers uit de vroege 19e eeuw uit, om via driehoeksmeting de locatie van de oorspronkelijke Money Pit vast te stellen. Dit leidt tot de meest uitgebreide opgravingen die het team ooit heeft gedaan in een poging om voor eens en voor altijd de legendarische ‘Chappell Vault’ te vinden. Het mysterie van Oak Island heeft nu de grootste kans om eindelijk te worden opgelost.
Vanaf 21 januari, iedere dinsdag om 20.30 uur op kanaal 32.

Win een metaaldetector

Wil jij net als Rick en Marty van The Curse of Oak Island op schattenjacht gaan? Dat kan! We mogen namelijk twee metaaldetectors weggeven.

Zo doe je mee

1. Activeer snel en gratis je account op deze pagina, via ‘Registreren’.
2. Gebruik de toegangscode gekopkpn om jezelf te registreren.
3. Volg de instructies op in de bevestigingsmail.
4. Zodra je e-mail bevestigd is, ga je weer naar www.seaters.com/kpn en log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
5. Kies uit de lijst van prijzen en schrijf je in. De prijs komt dan onder jouw Wish Lists te staan.
6. De prijzen worden willekeurig verdeeld onder de deelnemers.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Films, series & TV

Kijktips uit het Pluspakket