7 december 2017

Het televisie kijken van nu: lekker makkelijk

Heb je de tijd nog meegemaakt dat je van de bank moest opstaan om met een knop op je televisie van zender te wisselen? Die tijd ligt gelukkig ver achter ons. Tegenwoordig is zelfs de afstandsbediening niet meer het meest felbegeerde apparaatje in huis! Televisie kijken doe je namelijk met het grootste gemak ook op je laptop, tablet of smartphone. Je smartphone of tablet is je afstandsbediening en je kijkt eenvoudig via digitale tv naar jouw favoriete zender of programma, ook onderweg. Oh ja, natuurlijk wel wanneer het jou uitkomt!


Extra zenderpakketten op maat

Bij KPN kies je naast het grote aanbod standaard zenders, ook eenvoudig voor één of meerdere extra zenderpakketten. Het Pluspakket met leuke programma’s voor het hele gezin, genieten van live voetbal en andere sporten via Fox Sports en filmliefhebbers komen helemaal aan hun trekken met de laatste blockbusters in het Film1-zenderpakket. Heb je kinderen? Dan biedt KPN een speciaal Kids pakket met de bekendste kinderseries. Wedden dat jouw kinderen je de leukste mama of papa gaan vinden? Serieliefhebbers kijken met digitale tv eenvoudig naar Netflix via het tv-menu. Zelfs als je onderweg bent kun je online tv-kijken. Dát is het televisie kijken van nu. Bij KPN stel je eenvoudig zelf je Internet en tv-pakket samen.

Overal in Nederland kijken naar haarscherpe tv-beelden

Met KPN Digitenne kijk je overal in Nederland draadloos naar haarscherpe tv-beelden. Dat is natuurlijk ideaal voor thuis, maar je neemt Digitenne ook makkelijk mee als je gaat kamperen of met je boot op het IJsselmeer vaart. Digitenne installeren is trouwens heel eenvoudig. Weten hoe je dat zelf doet? Bekijk de online handleiding Digitenne. Bij digitale tv krijg je toegang tot alle interactieve mogelijkheden, zoals het terugkijken, maar ook exclusief vooruitkijken van programma’s. Terwijl anderen de uren naar hun favoriete programma aftellen, moet jij je inhouden om geen spoilers te delen, want je hebt het natuurlijk allang gezien!

Overstappen naar digitale tv van KPN

Een tv-abonnement afsluiten voor digitale tv is heel eenvoudig. Kies een van de pakketten of Digitenne. Je kiest zelf of je gebruikmaakt van de handige Overstapservice en KPN regelt de rest. Zelfs opzeggen bij je huidige aanbieder is niet meer nodig.

Beleef KPN:

Films, series & TV

TV-kijken voor het hele gezin

Films, series & TV

De voordelen van digitale televisie kijken

Films, series & TV

Dit moet je weten over Interactieve TV