24 december 2020 3 min Auteur: Redactie

Gratis programma’s en series voor kids

Ouders met kinderen opgelet: we hebben een heleboel leuke, gratis programma’s en series klaar staan. Zo zijn de zenders Nick Jr., Nick Toons, en Nick Music zijn voor alle klanten met KPN TV gratis te zien op kanaal 52 t/m 54. Ook kijk je een maand gratis naar allerlei leuke kinderprogramma’s in de nieuwe app van Azoomee. Gebruik de app via het tv-menu van KPN of gewoon op je mobiele telefoon.

Wat is Azoomee?

Azoomee biedt de kijker inspirerende tv-programma's die zijn ontworpen om een gevoel van verwondering en creativiteit bij kinderen te stimuleren. Van familie favorieten tot knutselwerk, alle inhoud is met de hand uitgezocht om kinderen in staat te stellen groots te denken en zich te uiten.

De shows van Azoomee zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waarin kinderen kunnen verkennen, creëren, leren, groeien en gewoon lol hebben. Een aantal van de shows die worden aangeboden zijn: Dr Panda Toto Time, Math Xplosion, SciShow Kids, maar ook Azoomee origionals zoals Marvellous Makes, Search it Up en Hands Up.

Naast de geweldige video's hebben KPN klanten toegang tot Azoomee’s mobiele app. Binnen de app zijn actiespelletjes, hersenkrakers en puzzels te vinden om kinderen uit te rusten met de vaardigheden om uitzonderlijke mensen te worden.

Je vindt Azoomee bij de apps op je tv. Ga met je afstandsbediening naar het Menu, klik op Apps op TV. Hier vind je vervolgens Azoomee onder de categorie TV & Video.

Zo activeer je de gratis maand

Als Kadootje van KPN bieden we jou 1 maand gratis toegang tot de Azoomee App via je tv menu en de mobiele app! Om dit aanbod te verzilveren, neem je de volgende stappen:

Voor klanten met KPN TV

1. Ga naar het tv-menu. Klik op Apps op TV en dan op de Azoomee App.
2. Ga via de instellingen in de app naar de abonnementen. Kies een abonnement naar wens en voer vervolgens de code "AZ1MAANDGRATIS" in.
3. Volg de stappen om de abonnementsinstelling af te ronden. Rond het volledige proces af om de promotiecode te activeren.*

*Let op: je kunt je abonnement binnen de proefperiode gratis opzeggen. We brengen geen kosten in rekening als je tijdens de proefperiode je abonnement opzegt. Daarna betaal je maar € 1,49 per maand.

Voor klanten zonder TV

Heb je geen TV? Niet getreurd, je hebt alsnog een maand gratis toegang tot de Azoomee mobiele App. Gebruik jouw gratis maand. Het abonnement stopt na 1 maand automatisch, dus je zit nergens aan vast.

Kadootje van KPN

Dit Kadootje van KPN is onderdeel van de Kado Kalender. Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de Kado Kalender. Maar goed nieuws: dit kado is beschikbaar voor alle klanten. Wil je in de toekomst geen kadootjes missen? Meld je dan aan om onze acties, tips en nieuwsbrief te ontvangen.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

Films in het Pluspakket