23 april 2020 2 min Auteur: Redactie

Gratis kids zenders

Door de maatregelen voor het bestrijden van het coronavirus, blijven veel mensen thuis. Daarom geven we jou als vaste klant tot 1 juni 2020 gratis de kinderzenders Nick Toons, Nick Jr. en Nick Music. Ook Crime + Investigation, Comedy Central Extra, MTV Music 24 en 192 TV zijn gratis te zien tot 1 juni. Op deze manier hopen we deze periode iets aangenamer te maken. Dit geldt voor alle klanten van KPN, Telfort en XS4all met een televisie abonnement.

Nick Jr.

Nick Jr. is hét merk voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Het biedt educatieve en vermakelijke content met fantastische verhalen en karakters, die kinderen motiveren om slimmer te spelen in een veilige en betrouwbare omgeving. Programma’s als PAW Patrol, Top Wing en Shimmer & Shine zijn bij Nick Jr. te zien en nemen de kleintjes mee op een leerzaam avontuur! Let op: de programmering op de kinderzenders wijzigt regelmatig, kijk voor het huidige aanbod in de televisie gids.

Programmering

PAW Patrol
PAW Patrol gaat over de zes heldhaftige pups Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de bewoners van Adventure Bay te beschermen. Voor de PAW Patrol is er geen klus te groot en geen pup te klein! Afleveringen van Paw Patrol zie je maandag tot en met vrijdag.

Nella De Ridderprinses


Nella is meer dan alleen een prinses, en meer dan alleen een ridder. Zij is de ridderprinses! Met de hulp van haar vrienden Sir Garret, Trinket en Clod, verlegt ze in elk avontuur grenzen, overtreft ze verwachtingen en vecht ze voor gerechtigheid. Nella is een heldin als geen ander en blijft altijd trouw aan wie ze is: een vastberaden, krachtige en moedige ridderprinses. .

Top Wing

Vier enthousiaste jonge vogels, genaamd Swift, Penny, Brody en Rod, werken samen bij de Top Wing Academy, waar ze hun vleugels proberen te verdienen door hun omgeving te helpen. Met de hulp van hun mentor Speedy proberen de kadetten via verschillende missies iedereen te helpen die hulp nodig heeft en leren hierbij steeds een belangrijke les. Top Wing zie je maandag tot en met vrijdag.

Nicktoons

Voor jonge animatieliefhebbers. Nicktoons is een zender voor de jeugd die niet zonder cartoons kan. Speciaal voor hen worden de beste series vol actie, humor, animatie en live action uitgezonden. Hits zoals het populaire Yu-Gi-Oh!, Bakugan en Transformers komen dagelijks voorbij. Overdag zijn alle cartoons in het Nederlands, 's avonds vanaf 21.00 uur worden de cartoons in het Engels uitgezonden. Nicktoons is er 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Programmering

 

Teenage Mutant Ninja Turtles

De vier gemuteerde turtles Leo, Raph, Mikey en Donnie zijn uit de riolen gekropen en zijn vol bewondering de straten van New York City aan het ontdekken. Daarbij komen ze vaak in gevecht met met de supermachtige mutanten en ontwikkelen de turtles zich tot de helden van de stad.

Supah Ninjas

Wanneer Mike Fukanaga erachter komt dat hij afstamt van een lange reeks Ninja’s staat zijn leven op zijn kop. Samen met zijn vrienden Owen en Amanda leert Mike’s opa hem de kneepjes van het Ninja-vak, zodat de Super Ninja’s voorbereid zijn om af te kunnen rekenen met superschurken.

Catdog

CatDog gaat over een Siamese tweeling met twee hoofden. Aan de ene kant zit de rustige en intelligente Cat. En aan de andere kant zit de naïeve en optimistische Dog. Door de grote verschillen in karakter ontstaan er tussen de twee vaak spanningen. Desondanks zijn ze toch de grootste vrienden.

NickMusic

De leukste muziekzender voor de jeugd! NickMusic is de kindvriendelijke reclame-vrije muziekzender. De zender staat bol van de leukste muziek clips van het moment.

Programmering

De hele dag door zie je bij NickMusic de leukste muziek clips van de coolste Nederlandstalige en internationale artiesten.

Wil je graag naar deze zender blijven kijken? Neem dan een abonnement op het Pluspakket. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

Films in het Pluspakket