17 juli 2019 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Gratis film voor jou: Teen Spirit

Als KPN klant kijk je vanaf 18 juli gratis naar de film Teen Spirit met Elle Fanning. Deze film is nog niet in de bioscoop te zien en is daarom exclusief bij KPN te bekijken! Je kijkt deze film On Demand via je Interactieve TV of de iTV app.

Teen Spirit

Teen Spirit

De 17-jarige Violet wilt het liefst haar saaie leventje in haar huidige woonplaats ontvluchten en haar droom achterna gaan: popster worden. Wanneer op een dag de zangwedstrijd 'Teen Spirit' voorbijkomt, lijkt haar droom om een ster te worden misschien wel mogelijk. Ze neemt deel aan de wedstrijd en wordt hierbij bijgestaan door haar mentor en voormalig operazanger Vlad. Alleen heeft de weg naar succes ook haar keerzijde. Houdt Violet zich staande en zal ze haar onzekerheden overwinnen? Geniet van deze film met Elle Fanning als Violet en met muziek van Robyn, Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry en vele andere.

Zo kijk je de film

Selecteer de film via het On Demand menu van je Interactieve TV:
Menu > On Demand > Voor jou


Bekijk meer films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. 

Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan- of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Deze maand gratis te zien: OUTtv

Mobiel

GB’s en MB’s delen bij KPN

Blijmakers

KPN viert Pride met docu Timeless Love Connection