Ook dit weekend weer 3 topfilms voor slechts €2,50 per stuk!

In november staat elk weekend in het teken van topfilms. Je kan 3 films bekijken die alleen van vrijdag tot zondag afgeprijsd zijn! Het derde weekend van november zijn King Arthur: Legend of the Sword, Unforgettable en Tom & Jerry and the Chocholate Factory te kijken via Interactieve Televisie. Benieuwd naar deze films? Lees dan gauw verder!


King Arthur: Legend of the Sword

Arthur, de leider van de steegjes in Londonium, is zich er niet van bewust waarvoor hij geboren is. Beetje bij beetje leert hij wat zijn ware aard is en wat zijn mogelijkheden zijn. Of hij het er nu mee eens is of niet; hij is de rechtmatige troonopvolger. Deze film is geregisseerd door Guy Ritchie die zijn welbekende stijl toepast op deze film. Deze stijl is eerder toegepast op Sherlock Holmes en is toen ook goed ontvangen. Het maakt van King Arthur een snelle film met scherpe dialogen en bomvol actie. De film speelt zich af in de Middeleeuwen en heeft veel invloed uit het fantasygenre.

Unforgettable

Deze film draait om het leven na een scheiding. Tessa kan er niet tegen dat haar ex-man David gelukkig is met zijn nieuwe liefde Julia. Julia woont nu in het huis met David waar Tessa vroeger woonde. Tessa is verschrikkelijk jaloers en ze deinst er niet voor terug om Julia’s droom te veranderen in een nachtmerrie.

Tom & Jerry and the Chocolate Factory

In deze nieuwe film brengen Tom & Jerry samen met Charlie een bezoek aan de chocoladefabriek. De rivaal van Willy Wonka, Slugworth, biedt Charlie een hoop geld in ruil voor een uitvinding uit de fabriek van Willy Wonka. De vraag is natuurlijk of Charlie dit doet of dat hij zich netjes aan de regels houdt. Tom & Jerry zullen hem in ieder geval helpen met zijn reis door de fabriek.

Al deze films zijn alleen van vrijdag tot en met zondag te huren voor maar €2,50 per stuk.

Zo kijk je de films


De films zijn heel eenvoudig te huren met jouw afstandsbediening. De films kan je vinden onder Menu > On Demand > Films met korting > Filmweekend.

Alles over On DemandLet op: De films kunnen echt pas op vrijdag in de loop van de ochtend gevonden worden!

Veel kijkplezier gewenst!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Alle superhelden uit het DC universum kijk je met het Pluspakket

Films, series & TV

Onze favoriete films voor de herfst

Films, series & TV

Zender van de maand