In november weer 3 topfilms voor slechts €2,49 per stuk!

Dit weekend staan er weer 3 films klaar voor €2,49! Komt dat even mooi uit, want het weerbericht van het aankomende weekend is regen, regen en nog eens regen. Alleen deze vrijdag tot zondag zijn de films in prijs verlaagd! Benieuwd naar deze films? Lees dan gauw verder!

Wonder Woman

Voordat ze Wonder Woman was, stond ze bekend als Diana de prinses van de Amazones. Opgegroeid op een beschut en paradijselijk eiland, waar ze keihard moest trainen om de onverslaanbare vijand te verslaan.  Op een dag crasht een Amerikaanse piloot op het eiland, en vertelt verhalen over de gevaarlijke situatie in de buitenwereld.  Diana besluit hierna om het eiland te verlaten en de buitenwereld te redden. Ze vecht samen met anderen in de strijd om alle oorlogen te stoppen en ontdekt haar ware krachten… en haar ware lot.

The House

Nadat Scott en Kate Johansen het studiegeld van hun dochter Alex verliezen, proberen ze in een wanhopige poging het geld terug te verdienen. Met de hulp van buurman Frank besluiten de twee om een illegaal casino te openen in de kelder van zijn huis, met alle gevolgen van dien…

LEGO Scooby-Doo Blowout Beach Bash

Mystery Incorporated gaat naar Blowout Beach voor een enorm dansfeest op het strand. Wanneer piraatspoken de goede sfeer dreigen te kielhalen, moet het team van Scooby-Doo het feest weer op koers krijgen!

Zo kijk je de films


De films zijn heel eenvoudig te huren met jouw afstandsbediening. De films kan je vinden onder Menu > On Demand > Films met korting > Filmweekend.

Alles over On DemandLet op: De films kunnen echt pas op vrijdag in de loop van de ochtend gevonden worden!

Veel kijkplezier gewenst!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Alle superhelden uit het DC universum kijk je met het Pluspakket

Films, series & TV

Onze favoriete films voor de herfst

Films, series & TV

Zender van de maand