30 september 2020 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Films in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN, MijnTelfort of het menu van je Interactieve TV.

Op avontuur terwijl je lekker comfortabel op de bank ligt. Klinkt goed, toch? Met het Pluspakket kan het! Hierin vind je namelijk heel veel avonturenfilms. Wij hebben alvast een selectie voor je gemaakt.

Silver Linings Playbook

Het was haar rol in deze film die de jonge actrice Jennifer Lawrence een Oscar opleverde (de film was overigens voor acht Oscars genomineerd, alleen Jennifer mocht ‘m mee naar huis nemen). Het is dan ook een fenomenale rol: acteren dat je acteert dat je gek bent. Of toch niet? Ze speelt Tiffany, een weduwe die ook zichzelf verloren lijkt te zijn. Dan ontmoet ze Pat, gespeeld door Bradley Cooper, die alles van de zonnige kant bekijkt maar wel kampt met een bipolaire stoornis. De twee lijken voor elkaar gemaakt te zijn…

Revenge

Deze film is niet bepaald voor tere zieltjes en zal ook zeker niet door iedereen gewaardeerd worden… Maar is toch zeer de moeite waard. We volgen de knappe Jen, die door haar geliefde wordt uitgenodigd om mee te gaan met hem en zijn vrienden voor de traditionele opening van de jacht. Maar in een geïsoleerd gebied verandert de stemming. Jen wordt misbruikt en middenin de woestijn voor dood achtergelaten. Maar, je raadt het misschien al: Jen is nog zeer levend en is uit op wraak!

Sorry We Missed You

Hou je meer van films met een sociaal thema, dan is ‘Sorry We Missed You’ wellicht wat voor jou. In dit Engelse drama volgen we het gezin Turner, dat sinds de crisis van 2008 al geldproblemen heeft. In de hoop de eindjes aan elkaar te knopen koopt vader een bus en sluit hij een franchisedeal met een postorderbedrijf om zo pakketten rond te brengen als eigen baas. Maar dan zijn er altijd weer die regels, protocollen en een enorm hoge werkdruk… Ondertussen worstelt vrouwlief Abby met haar baan en raken de kinderen steeds verder van het goede pad. ‘Sorry We Missed You’ is een ontroerende film over misstanden de (Britse) samenleving, iets wat regisseur Ken Loach met al zijn films erg goed in kaart weet te brengen. Houd de zakdoeken maar bij de hand.

Bekijk films en meer via het Pluspakket

Wil je deze en vele andere films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Je voegt het Pluspakket al gemakkelijk vanaf slechts €6,99 toe. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN, MijnTelfort of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Zender van de Maand: SLAM! TV

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Veiligheid

De Grote Schoonmaak: Heb jij hem al gedaan?