30 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Films in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN, MijnTelfort of het menu van je Interactieve TV.

Gold

In dit waargebeurde verhaal speelt een bijna onherkenbare Matthew McConaughey (hij kwam ruim 20 kilo aan voor deze rol) Kenny Wells, een falende zakenman die besluit op zoek te gaan naar goud. En dat ook vindt  in de Indonesische jungle. Heel veel, zelfs; ze stuiten op één van de grootste goudvoorraden ter wereld. Maar de wolven van Wall Street liggen op de loer en natuurlijk wil iedereen er een graantje van meepikken…

The Sisters Brothers

De gebroeders Sisters uit de titel worden in deze heerlijke western vertolkt door John C. Reilly en Joaquin Phoenix. Het verhaal speelt zich af in de jaren 1850, als het Wilde Westen volledig in de ban is van de goudkoorts. De broers zijn huurmoordenaars en krijgen de opdracht een man op te sporen die een goudmijn bezit (nee, het is niet Matthew McCounaughey) en iets gestolen schijnt te hebben. Maar de opdracht pakt uiteindelijk anders uit... ‘The Sisters Brothers’ is een grappige, verrassende film met een sterrencast waar naast John en Joaquin ook Jake Gyllenhaal en ‘onze’ Rutger Hauer deel van uitmaken.

You Were Never Really Here

Fans van Joaquin Phoenix kunnen vanaf deze maand ook kijken naar ‘You Were Never Really Here’, al is dit wel een hele andere film dan ‘The Sisters Brothers’. In deze donkere thriller speelt Phoenix een gekwelde oorlogsveteraan met een duister verleden. Als hij door een senator wordt gevraagd om zijn ontvoerde tienerdochter te redden, breekt de hel los. Waarschuwing: niet geschikt voor mensen die niet van gewelddadige films houden…

Nog geen Pluspakket?

Wil je deze en vele andere films, series en zenders kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Je zet het Pluspakket makkelijk aan via MijnKPN, MijnTelfort of via het menu op je TV. Het pakket is maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

  1. Druk op 'Menu' op je witte afstandsbediening
  2. Ga met de pijltjes naar 'Service' en druk op 'OK'
  3. Kies het 'Pluspakket' en druk op 'OK'
  4. Voer je pincode voor TV in en druk op 'OK'

Het Pluspakket wordt nu toegevoegd en je ontvangt een e-mail met een bevestiging.

Opgelet: heb je geen 'Service' in je tv-menu? Dan heb je ons nieuwste tv-menu en vind je deze optie onder instellingen > zenderpakketten.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou

Zender van de Maand: Nick Jr

Veiligheid

De Grote Schoonmaak: Heb jij hem al gedaan?

Films, series & TV

Series in het Pluspakket