14 september 2017

Dit zijn de nieuwste premièrefilms van september

In september zijn er weer tal van nieuwe films te zien bij KPN. Zo is bijvoorbeeld Get Out, de horrorsensatie van acteur en regisseur Jordan Peele, nieuw On Demand. En er is meer goed nieuws, vanaf nu zijn de HD-films net zo goedkoop als de SD-films. Namelijk €4,99 per film!

Smurfs: The Lost Village / De Smurfen en het Verloren Dorp

Smurfen, dat is toch iets van vroeger? Nee hoor, de blauwe wezentjes zijn weer helemaal terug in een spiksplinternieuwe animatiefilm. In een volledig nieuw verhaal  gaat Smurfin, met haar beste vriendinnen, op zoek naar het grootste geheim in de geschiedenis van de Smurfen. Benieuwd naar deze film?

Fast & Furious 8

Een sterrencast, stoere mannen, snelle auto’s en een flinke bak met actie. Dat kan niet fout gaan zou je denken. Voor Dom Toretto (Vin Diesel) helaas wel. Terwijl iedereen een normaal leven lijkt te hebben keert hij terug in het misdaadleven en keert hij zich tegen zijn oude vrienden. De vriendschap wordt op de proef gesteld en de groep verzamelt zich onder leiding van Luke Hobbs (Dwayne Johnson) om Dom terug te winnen.

Het Verlangen

De uitgeverij van de broers Marc en Boudewijn in zwaar weer verkeert proberen ze er alles aan te doen om hun bedrijf te redden. Een literair meesterwerk, geschreven door Herman, hebben ze al. Het probleem is dat Herman totaal niet populair is. Wanneer de knappe Brigitte (Chantal Janzen) bij hun aanklopt zien ze hun kans schoon en brengen ze het boek van Herman uit onder de naam van Brigitte. Wanneer het boek een doorslaand succes blijkt te zijn wil Herman de erkenning die hij verdient.

Get Out

Een van de grootste verrassingen die dit jaar uitkwam was Get Out. De film is een bizarre combinatie tussen horror en komedie en plaatst een kritische noot op de huidige maatschappij. In Get Out gaat Chris Washington (Daniel Kaluuya) voor het eerst de ouders van zijn vriendin Rose ontmoeten, hij vreest echter dat hij niet geaccepteerd zal worden als Afro-Amerikaan. Rose weet Chris echter te overtuigen om mee te gaan om te bewijzen dat haar familie liefde voor iedereen heeft. Toch wordt op subtiele wijze steeds meer duidelijk wat het echte doel is van Rose en haar familie. 

Sleepless

Sleepless is een actiefilm met in de hoofdrollen Hollywood-ster Jamie Foxx en rapper T.I. De remake van de Franse thriller ‘Sleepless Night’ gaat over een politie-duo dat een lading drugs steelt van een maffiabaas. Om hun sporen uit te wissen geven ze zich vrijwillig op om onderzoek te doen naar de desbetreffende zaak. Ondertussen slaat de gangster waarvan de lading is gestolen direct terug door de zoon van een van de agenten te ontvoeren. Alssof dat nog niet genoeg was zit ook Interne Zaken nog achter ze aan en heeft het duo exact één nacht om de zoon te redden.

Zo kijk je de films On Demand

  1. Druk op je afstandsbediening op de knop [Menu]
  2. Het menu opent. Scroll met de pijltjes op je afstandsbediening naar [On Demand] en druk op ok.
  3. Kies voor films en kies vervolgens een genre of andere categorie.
Meer over On Demand kijken

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Met deze Netflix-series overleef je een regenachtige dag

Films, series & TV

Films met een verhaal