27 september 2017

Dit zijn de nieuwste premièrefilms van oktober

Ook in oktober zit je bij KPN weer goed voor de beste films. Ook deze maand staan er weer een heleboel premièrefilms op de lijst, welke dat zijn staat hier onder.

king arthur


King Arthur: Legend of the Sword

We kennen allemaal de verhalen van King Arthur wel. Het oude verhaal over de koning en het zwaard de Excalibur. In de film King Arthur: Legend of the Sword moet de jonge prins Arthur vluchten uit het koninkrijk nadat zijn vader word vermoord. Hij is bestolen van zijn identiteit en erfgoed maar is vastberaden om terug te vechten voor wat hem is afgenomen.  

Guardians of the Galaxy 2

Waar Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Baby Groot in deel een gezien werden als criminelen zijn ze inmiddels uitgegroeid tot ware helden. In dit tweede deel moeten de Guardians hun leider Star-Lord helpen om de waarheid achter zijn verleden te achterhalen. Natuurlijk zit deze film, zoals we van alle Marvel films gewend zijn, vol met actie, plot twists en is dit weer aansluiting op het totale marvel verhaal.

Alien: Covenant

In Alien Covenant reist een groep af naar de verre maan LV-233. De bemanning van het kolonieschip ‘covenant’ pikt op de route een signaal op van een aardachtige planeet. Ze hopen te landen op een paradijs maar komen er al gauw achter dat ze op een duistere wereld zijn met maar 1 bewoner. De bloeddorstige synthetische alian David. Al benieuwd naar deze film?

Unlocked

De film unlocked neemt je mee in het leven van een CIA agent die een op het eerste gezicht vrij makkelijke opdracht met betrekking tot terrorisme uitvoert. Tot blijkt dat ze de burgers van heel Londen zou moeten redden van een chemische aanval.

Snatched

Emily word gedumpt door haar vriend maar had net een vakantie naar Ecuador geboekt. Ze besluit haar moeder mee te nemen en samen met haar dit avontuur aan te gaan. Wanner ze op vakantie worden ontvoerd moeten ze werken aan de verschillen die ze hebben om zo proberen te ontsnappen. Snatched staat garant voor een avondje plezier en gelach.

Zo kijk je de films On Demand

  1. Druk op je afstandsbediening op de knop [Menu]
  2. Het menu opent. Scroll met de pijltjes op je afstandsbediening naar [On Demand] en druk op ok.
  3. Kies voor films en kies vervolgens een genre of andere categorie.
Meer over On Demand kijken

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Ontdek deze herfst nieuwe museumpareltjes op MuseumTV

Films, series & TV

Films gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Films, series & TV

Met deze Netflix-series overleef je een regenachtige dag