27 augustus 2020 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Deze programma’s mag je niet missen in september

Het is september en dat betekent traditiegetrouw het begin van het nieuwe televisieseizoen. De zenders halen alles uit de kast in de strijd om de kijker. Gouwe ouwe, maar ook gloednieuwe programma’s moeten ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk mensen inschakelen. We nemen de opvallendste, leukste en meest noemenswaardige programma’s met je door!

september bij kpn tv

Vers van de pers

We beginnen met de nieuwe programma’s die je kunt verwachten dit seizoen. Zo kun je in het ontroerende ‘Restaurant Misverstand’ (elke maandag om 21:30 uur op SBS6) zien hoe acht relatief jonge mensen met dementie, onder leiding van chef-kok Ron Blaauw, aan de slag gaan als restaurantmedewerker. En ken je Rolf Wouters nog, van programma’s als ‘Wedden, dat..?’ en ‘Uhhh… Vergeet je Tandenborstel Niet!’? Na 14 jaar afwezigheid is Rolf terug met een gloednieuwe kennisquiz, genaamd ‘Split Screen’ (binnenkort te zien bij SBS6)! Daarnaast kun je bij de zender Crime+Investigation, te vinden op kanaal 44, kijken naar de nieuwe documentaireserie ‘Surviving Jeffrey Epstein’ (dinsdag 8 september, 21:00 uur), met schokkende onthullingen over de New Yorkse miljardair die decennialang tienermeisjes misbruikte. Ook wordt dit najaar de dramaserie ‘Vliegende Hollanders’ verwacht op NPO1. De serie, met Fedja van Huêt en Daan Schuurmans in de hoofdrollen, ve over de begindagen van de commerciële luchtvaart.

Net een beetje anders

Na het succes van ‘Bureau Burgwallen’, waarin Ewout Genemans een half jaar lang meeliep met de politie van Amsterdam, doet hij in ‘Bureau 040’ hetzelfde maar dan in Eindhoven. En ook hier maakt hij weer heftige dingen mee! ‘Bureau 040’ is vanaf 2 september elke woensdag te zien om 21:30 op RTL 4. Ook Tom Waes, de bekendste avonturier van Vlaanderen, is terug met een nieuwe reeks ‘Reizen Waes’. Maar waar hij normaal gesproken de hele wereld over vliegt, blijft hij voor dit seizoen noodgedwongen in eigen land. In ‘Reizen Waes: Vlaanderen’ zoekt hij het avontuur dicht bij huis. Je ziet het later dit jaar op de Vlaamse zender Eén. En ook één van de grootste kijkcijferhits van de NPO, ‘Wie Is De Mol?’ met gemiddeld zo’n 2,8 miljoen kijkers, is terug met een extra jubileumseizoen! Het succesprogramma bestaat namelijk al twintig jaar en om dit te vieren is er een speciaal seizoen met tien oud-deelnemers. Deze keer start het avontuur in Italië en kun je vanaf zaterdag 5 september om 20:30 uur (NPO1) weer ouderwets proberen te achterhalen wie toch deze keer die mol is…

Never change a winning team

Uiteraard zijn er ook een hoop oude en vertrouwde programma’s die beginnen aan een nieuw seizoen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe reeksen van ‘Ik Hou van Holland’ en ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met een speciale jubileumuitzending (het programma bestaat 20 jaar) op zondag 4 oktober. En ook programma’s als ‘Holland’s Got Talent’, ‘Obese’ en ‘Kees van der Spek: Opgelicht!’ gaan gewoon door. Op de zondagavond kun je genieten van het derde en laatste seizoen van ‘Zondag met Lubach’ en ook de Meilandjes zijn terug met een nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’, waarin we de veelbesproken verhuizing naar Hengelo op de voet kunnen volgen. Onder het genot van een wijntje, uiteraard.

Wil jij niets missen van deze fantastische programma’s? Kies dan voor het
Opnemen Pakket bij jouw Interactieve TV van KPN.

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

TV kijken wordt nog eenvoudiger met het nieuwe tv menu

Films, series & TV

PlusTV vertelt jou wat het Pluspakket te bieden heeft

Films, series & TV

Programma's voor de kids in het Pluspakket