13 oktober 2017

Deze Halloween-films jagen je de stuipen op het lijf

31 oktober is het weer Halloween. Op de meest griezelige dag van het jaar kun je veilig achter je dekentje naar de meest enge films kijken. KPN heeft speciaal voor jou aan aantal films op een rijtje gezet.

Get Out

Hush

Op jonge leeftijd heeft een vrouw haar gehoor verloren. Zij woont nu in een afgelegen huis en leeft hier teruggetrokken in haar geluidloze wereld. Dit klinkt misschien als een saai verhaal, maar dit verandert al snel wanneer op een rustige avond een gemaskerd gezicht voor haar raam verschijnt. De gemaskerde man blijkt een psychotische moordenaar te zijn. Gaat het de dove vrouw lukken om te ontsnappen in het donker? Als je het aandurft kan je deze nachtmerrie bekijken op Netflix!

Don’t Breathe

Drie vrienden denken dat ze de perfecte inbraak hebben bedacht. Midden in de nacht sluipen ze het huis van een rijke blinde man binnen. Ze denken dat de klus zo geklaard zal zijn, maar ze hebben het behoorlijk mis. De blinde man heeft geen genade en handelt af met de 3 inbrekers. Durf jij je ogen open te houden? Kijk Don’t Breathe via Film 1

Lucy

Een jonge vrouw genaamd Lucy wordt op verschrikkelijke wijze gedwongen om drugs te smokkelen. Per toeval komt zij in aanraking met een bepaald soort drugs, die haar op mysterieuze wijze bovenmenselijke krachten geven. Lucy voelt geen pijn, kan direct kennis absorberen en zelf objecten verplaatsen met haar geest. Deze krachten gebruikt zij natuurlijk om wraak te nemen op de mensen die haar drugs lieten smokkelen. Kijk de film via het Pluspakket en beleef de wraakzuchtige film Lucy.

Don’t Hang Up

Hoe ver kun je gaan met pranken? Als twee tieners een avond lang dronken prank telefoontjes plegen, zetten ze de resultaten ervan online om hun slachtoffers nog meer te vernederen. Hun plezier eindigt abrupt als een vreemdeling, uit op wraak, hun eigen sadistische spelletje tegen hen keert. Langzamerhand verandert hun leven in een nachtmerrie als hij ze tegen elkaar opzet en dwingt te kiezen tussen zelf overleven, of hun geliefden redden.

Ben jij net zo’n grappenmaker als deze tieners? Bekijk dan deze film via de videotheek van KPN en je zal nooit meer een flauwe grap uit durven te halen.

Happy Death Day

Heb je zin om lekker buiten de deur te griezelen? Ga dan naar de bioscoop en bekijk de film Happy Death Day. Deze film gaat over een meisje dat op haar verjaardag wakker wordt in een studentenkamer. Dezelfde avond wordt ze vermoord, om vervolgens doodsbang wakker te worden op dezelfde dag. Dit beleeft zij keer op keer, totdat ze kan achterhalen wie de moordenaar is.

The Walking Dead

We hebben lang moeten wachten op seizoen 8 van the Walking Dead, maar 24 oktober is het zover. Krijgt Rick het voor elkaar om genoeg mensen te verzamelen om het gevecht aan te kunnen gaan met Negan? Beleef het nieuwe seizoen via het Pluspakket van KPN!

Welke films jaagt jou de stuipen op het lijf?

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nieuw bij History: Black Sails

Films, series & TV

Met deze Netflix-series overleef je een regenachtige dag

Films, series & TV

Dit zijn de nieuwste premièrefilms van oktober