12 juni 2018

Deze films mag je in 4K niet missen

13/06/2018 - Bij KPN hebben we films en documentaires in 4K-kwaliteit voor je klaarstaan. Met 4K of Ultra HD, krijg je een waanzinnig kleurcontrast op je televisie. Deze films kun je kijken wanneer en waar jij wilt met On Demand. Dit zijn de films die nu in 4K te zien zijn:

Hitman's Bodyguard


Hitman’s Bodyguard

De beste bodyguard van de wereld, gespeeld door Ryan Reynolds, krijgt een nieuwe klant: het is een huurmoordenaar (Samuel L. Jackson) die moet getuigen bij het Internationale Hof van Justitie. Ze moeten hun onderlinge verschillen aan de kant zetten en samen een belangrijke missie ondernemen. De film zit boordevol actie en is ook voor een deel opgenomen in Nederland.

Hitman's Bodyguard is tot 28 juni te zien.

Wonders of The Sea

Wonders of the Sea is een natuurdocumentatie over de schoonheid van de oceanen, maar ook over haar bedreigingen. In de film zie je de meest spectaculaire 3D beelden diep in de oceaan. De voice-over van de film is ingesproken door Arnold Schwarzenegger, die de documentaire ook mede produceerde. Er wordt aandacht gegeven aan de klimaatproblemen die ook het leven onderwater treffen.

Logan Lucky


Logan Lucky

'Logan Lucky' volgt het leven van de broers Jimmy en Clyde Logan. De twee proberen een vloek binnen de familie te keren. Dit proberen ze te doen door een overval te plegen tijdens een NASCAR-race op Charlotte Motor Speedway.

Logan Lucky is tot 26 juni te zien.

6 Below

'6 Below' vertelt het waargebeurde verhaal van ex-ijshockeyspeler. Eric LeMarque is een voormalig Olympische ijshockeyspeler. Wanneer de ellende in Eric’s leven zich opstapelt besluit hij de realiteit te ontvluchten en met zijn snowboard de bergen in te gaan. Maar als het weer omslaat, verdwaalt hij in een sneeuwstorm. Om te overleven moet Eric niet alleen vechten tegen onderkoeling, uitdroging, hallucinaties en de grillige natuur. Ondertussen heeft zijn moeder een reddingsactie op touw gezet, maar of die nog op tijd is…

Valerian


Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian is gebaseerd op het gelijknamige populaire Franstalige stripboek dat in totaal al meer dan 10 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Het verhaal werd in 1967 geschreven door Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres en gaat over een ruimte- en tijdreizende agent (DeHaan) en zijn roodharige sidekick Laureline (Delevingne).

Binnenkort ook te zien in 4K:

  • THE 15:17 TO PARIS (vanaf 6 juni 2018)
  • GAME NIGHT (vanaf 27 juni 2018)

Zo kijk je de films:

1. Zet je Interactieve TV aan en druk met je witte afstandsbediening op [MENU]
2. Ga naar 'On Demand'. Je ziet een uitklapmenu
3. Kies '4K On Demand'. Kijk films en documentaires in de mooiste kwaliteit

Wil jij ook 4K tv-kijken?

Je kunt erachter komen of je in aanmerking komt voor 4K tv-kijken door de postcodecheck te doen. Voor nu kun je er alvast vanuit gaan dat je minimaal een internetsnelheid van 100 Mbit/s nodig hebt.

Meer informatie over 4K

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nieuw bij HISTORY channel

Films, series & TV

Première films On Demand

Films, series & TV

Beste Netflix-beeldkwaliteit in Nederland