Deze films mag je in 4K niet missen

09/03/2018 - Bij KPN hebben we films en documentaires in 4K-kwaliteit voor je klaarstaan. Met 4K of Ultra HD, krijg je een waanzinnig kleurcontrast op je televisie. Deze films kun je kijken wanneer en waar jij wilt met On Demand. Dit zijn de films die nu in 4K te zien zijn:

Wonder Woman

Wonder Woman

Voordat ze Wonder Woman was, stond ze bekend als Diana de prinses van de Amazones. Opgegroeid op een beschut en paradijselijk eiland, waar ze keihard moest trainen om de onverslaanbare vijand te verslaan.  Op een dag crasht een Amerikaanse piloot op het eiland, en vertelt verhalen over de gevaarlijke situatie in de buitenwereld. Diana besluit hierna om het eiland te verlaten en de buitenwereld te redden. Ze vecht samen met anderen in de strijd om alle oorlogen te stoppen en ontdekt haar ware krachten… en haar ware lot.

Wonder Woman is gratis te zien tot 10 april.

The House

Nadat Scott en Kate Johansen het studiegeld van hun dochter Alex verliezen, proberen ze in een wanhopige poging het geld terug te verdienen. Met de hulp van buurman Frank besluiten de twee om een illegaal casino te openen in de kelder van zijn huis, met alle gevolgen van dien…

Dunkirk

Dunkirk

Dunkirk is gebasseerd op het waargebeurde verhaal van Operatie Dynamo tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dunkirk laat zien hoe honderdduizenden Britse en Geallieerde troepen omringd worden door vijandelijke troepen. Gevangen op een strand met hun rug naar de zee, staan ze tegenover een onmogelijke situatie, terwijl de vijand langzaam maar zeker dichterbij komt.

Annabelle: Creation

'Annabelle: Creation' vertelt het verhaal van een poppenmaker en zijn vrouw, wiens dochtertje enkele jaren geleden tragisch is omgekomen. Wanneer het plaatselijke weeshuis zijn deuren sluit besluit het stel een non en een aantal meisjes in hun huis te verwelkomen. Zij worden al snel het doelwit van de pop Annabelle, de bezeten creatie van de poppenmaker.

Valerian and the City of a Thousand Planets

Valerian is gebaseerd op het gelijknamige populaire Franstalige stripboek dat in totaal al meer dan 10 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Het verhaal werd in 1967 geschreven door Pierre Christin en Jean-Claude Mezieres en gaat over een ruimte- en tijdreizende agent (DeHaan) en zijn roodharige sidekick Laureline (Delevingne).

Hitman’s Bodyguard

De beste bodyguard van de wereld, gespeeld door Ryan Reynolds, krijgt een nieuwe klant: het is een huurmoordenaar (Samuel L. Jackson) die moet getuigen bij het Internationale Hof van Justitie. Ze moeten hun onderlinge verschillen aan de kant zetten en samen een belangrijke missie ondernemen. De film zit boordevol actie en is ook voor een deel opgenomen in Nederland.

Hitman's Bodyguard

Logan Lucky

'Logan Lucky' volgt het leven van de broers Jimmy en Clyde Logan. De twee proberen een vloek binnen de familie te keren. Dit proberen ze te doen door een overval te plegen tijdens een NASCAR-race op Charlotte Motor Speedway.

It

In het kleine Amerikaanse stadje Derry heeft een monster, die van gedaante kan veranderen, het voorzien op een groepje kinderen. Dit monster is meestal in de vorm van een clown en noemt zichzelf Pennywise. De kinderen komen oog in oog te staan met de clown en zullen er alles aandoen om hem te verdrijven.

The Lego Ninjago Movie

Zes ninja’s moeten hun thuiseiland, genaamd Ninjago, beschermen tegen monsters en slechteriken. Met hun ninjaskills en gave voertuigen gaan zij ’s nachts de strijd aan. Maar overdag zijn zij doodnormale tieners en moeten ze ook gewoon naar school.

Geostorm

Een netwerk van satellieten zorgt ervoor dat het weer onder controle wordt gehouden en houdt zo de natuurrampen tegen. Maar dan keert het netwerk zich tegen en veroorzaakt het natuurrampen die het eigenlijk zou moeten tegen gaan. Zo ontstaan wereldwijd tornado’s, tsunami's, koude en hittegolven. Twee broers moeten er alles aan doen om de wereld te redden van de Geostorm.

Geostorm

Justice League

Justice League is gebaseerd op de verhalen en personages van de stripboeken DC Comics dat zich afspeelt in een fictief universum. Batman schakelt de hulp in van zijn nieuw gevonden bondgenoot Diana Prince, oftewel Wonder Woman. Samen vormen zij een nieuw superheldenteam en moeten zij een nog grotere bedreiging verslaan.

Deze film is vanaf 21 maart in 4K te zien.

Binnenkort ook te zien in 4K:

  • 6 Below (vanaf 5 april 2018)
  • Wonders of The Sea (vanaf 3 mei 2018)
  • THE 15:17 TO PARIS (vanaf 6 juni 2018)
  • GAME NIGHT (vanaf 27 juni 2018)


Zo kijk je de films:

1. Zet je Interactieve TV aan en druk met je witte afstandsbediening op [MENU]
2. Ga naar 'On Demand'. Je ziet een uitklapmenu
3. Kies '4K On Demand'. Kijk films en documentaires in de mooiste kwaliteit

Wil jij ook 4K tv-kijken?

Je kunt erachter komen of je in aanmerking komt voor 4K tv-kijken door de postcodecheck te doen. Voor nu kun je er alvast vanuit gaan dat je minimaal een internetsnelheid van 100 Mbit/s nodig hebt.

Meer informatie over 4K

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nieuw bij HISTORY channel

Films, series & TV

Première films On Demand

Films, series & TV

Beste Netflix-beeldkwaliteit in Nederland