5 december 2017

De voordelen van digitale televisie kijken

Ben je net helemaal ontspannen languit op de bank naar je favoriete serie aan het kijken, komt er ineens een belangrijk telefoontje tussendoor. Normaal gesproken zou dat best vervelend zijn, maar met een druk op de knop pauzeer je de live-uitzending en kijk je na je telefoongesprek gewoon weer verder waar je gebleven was. Lijkt je dat ook ideaal? Het is een van de vele mogelijkheden die digitale tv jou biedt.


Haarscherp beeld en interactieve mogelijkheden

Ook de beeldkwaliteit van digitale tv is een verademing. De scherpte is ongeëvenaard en zelfs de kleinste details zullen je niet ontgaan. Als je televisie het ondersteunt, kijk je zelfs op de hoogst mogelijke scherpte: 4K! Ook het geluid is altijd van hoge kwaliteit, waardoor het kijken en luisteren naar muziekvideo’s en films nog veel leuker wordt.

Welk extra zenderpakket kies jij?

Naast het standaard uitgebreide pakket zenders, biedt KPN extra pakketten en speciale themapakketten. Het Pluspakket biedt bijvoorbeeld meer dan 30 extra zenders voor het hele gezin, inclusief de leukste kindertelevisie. Sportliefhebbers kijken met Fox Sports live naar de spannendste (voetbal)wedstrijden en filmfanaten komen helemaal aan hun trekken met het filmpakket Film 1. Bekijk een overzicht van alle extra opties en KPN zenderpakketten.

Televisie kijken waar en wanneer het jou uitkomt

Het mooie van digitale tv is dat je kijkt op de manier en tijd die jou het beste uitkomt. Kijk gewoon op je televisie, maar met hetzelfde gemak ook op je mobiel, tablet of laptop. In het digitale televisiemenu of in je app vind je een overzicht van alle beschikbare programma’s en een handig archief. Daarmee kijk je in een handomdraai je favoriete programma terug, of zelfs vooruit!

KPN Digitenne

Kies je voor digitale tv kijken met KPN Digitenne? Dan kun je in heel Nederland naar live televisie kijken. Ideaal voor op de camping, in de boot of voor studentenkamers. Het mooie van Digitenne is dat het je geen mobiele data kost, maar je het digitale signaal uit de lucht ontvangt. Installeren van Digitenne is erg makkelijk, bekijk de handleiding om te zien hoe het precies werkt.

Tv-abonnement afsluiten

Wil je een tv-abonnement afsluiten? Overstappen naar digitale televisie van KPN is binnen een paar minuten geregeld!

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Films, series & TV

De leukste zenders voor het hele gezin

Films, series & TV

Gratis 5 topfilms in december voor jou

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket