3 oktober 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De top 5 apps die je ziet via Apps op TV

“Meer TV” heet vanaf nu “Apps op TV”. Een goed moment om een aantal apps beter te leren kennen. Met Apps op TV, zoals de naam misschien al zegt, gebruik je apps als Nu.nl, Buienrader en YouTube via Interactieve TV. Je hoeft ze dan niet te downloaden.

YouTube

Een speciale vlog, een sporttraining of een concert terugkijken? Dit zijn maar drie soorten video’s die te vinden zijn op YouTube. Ruim twee miljard filmpjes worden er per dag gekeken en daar hoor jij toch ook bij? YouTube was al te gebruiken maar is vanaf nu een officiële app die gesupport wordt door YouTube. Deze app werkt hetzelfde als de YouTube app op een smart-TV. De app is gemakkelijk te gebruiken en biedt meer mogelijkheden.

Netflix

Met Netflix heb je de keuze uit verschillende topfilms en series voor zowel jong als oud. Of het nu gaat om één van de Netflix Original-series, -films en -documentaires of voor een leuke kinder film met Netflix kan het allemaal. Met de Netflix app kan je gemakkelijk jouw favoriete films afspelen via Apps op TV.

Weerslag app

Niets is er zo verraderlijk als het weer en al helemaal niet in het najaar. Om je hier goed op voor te bereiden helpt de Weerslag app je hier graag bij. De Weerslag app geeft de meest actuele regenradarbeelden en waarschuwt wanneer er regen, hagel of sneeuw op komst is. Naast de weersverwachtingen voor Nederland kan deze app jouw ook laten zien wat voor weer het gaat worden verder in Europa.

Haardvuur app

De zomer is voorbij en de winter staat alweer voor de deur en wie wil er dan niet genieten van een prachtig haardvuur? Maar voor wie geen echte houtkachel in zijn woning heeft biedt de Haardvuur app een prima alternatief. Wanneer je wilt ontspannen in een rustige omgeving of opzoek bent naar een sfeervolle achtergrond zet je de haardvuur op de achtergrond aan.      

Fit at Home app

Altijd al willen sporten vanuit huis? Met de Fit at Home app kan jij straks sporten via Apps op TV op elke gewenst moment van de dag. Er zijn verschillende trainingen zoals: yoga, kickboksen, flexibiliteit, kids & fun of speciale trainingen voor de armen, billen en benen en ga zo maar door. Fit at Home heeft meer dan 900 work-outs die makkelijk en toegankelijk zijn voor elke sporter gegeven door de personal trainers van de sterren.

Zo kijk je via Apps op TV

Ga via 'Menu' naar de optie 'Apps op TV' > kies de app die je op je tv wilt gebruiken en druk op 'OK' > Navigeer met de pijltjestoetsen op de afstandbediening door de app > Druk op de knop 'TV' om terug te gaan naar het menu van Interactieve TV.

Apps op TV

 

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De geheel vernieuwde iTV website

Films, series & TV

TV kijken waar, wanneer en hoe jij maar wil

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket