1 januari 2018

De Pluspakket specials van januari

Deze maand zijn er in het Pluspakket buiten de nieuwe series en films ook een aantal specials te vinden. De specials bestaan uit crime series en cabaret voorstellingen van de beste cabaretiers van Nederland. Genieten maar!

Crime Specials

Criminal Minds (S-12)

Het elfde seizoen van Criminal Minds eindigde met een spannende cliffhanger. Samen met detien anderen, ontsnapte een levensgevaarlijke moordenaar uit de gevangenis. Hoe gaan ze dit oplossen?

Gomorra (S1-3)

Na het succes van de film volgt nu ook deze 12-delige Italiaanse serie gebaseerd op de bestseller van Roberto Saviano De serie volgt de Napolitaanse maffia, door de ogen van de jonge Ciro Di Marzio. Ciro is de trouwe rechterhand van godfather Pietro Savastano en mentor van diens zoon Gennaro, die allesbehalve klaar is om zijn vader op te volgen aan het hoofd van de organisatie. 

The Fall (S1-3)

In deze Britse serie wordt detective superintendant Stella Gibson van de Metropolitan Police naar Belfast gestuurd, nadat de Noord-Ierse politie geen doorbraak kon forceren in enkele onopgeloste moordzaken. Net na haar aankomst in Belfast maakt Paul Spector, therapeut, echtgenoot en vader van twee kinderen, zijn volgende slachtoffer.

Quantico (S1-2)

Quantico volgt het verhaal van Alex Parrish, die in training gaat bij de FBI. Onder haar medestudenten bevindt zich echter een terrorist, die een aanslag gaat plegen. Door in de tijd te springen, zie je hoe Alex wordt aangetroffen bij de locatie van de aanslag en hierdoor verdacht wordt van het plegen ervan. Ze moet in haar herinnering graven om erachter te komen welke van de andere FBI- trainees de dader is. 

Secrets & Lies (S1)

Wanneer Ben Crawford zoals elke ochtend een eindje gaat joggen, ontdekt hij het lichaam van zijn vierjarige buurjongen. Het nieuws verspreidt zich snel en detective Cornell, die de zaak toegewezen krijgt, besluit Ben te ondervragen. Al snel wordt Ben als verdachte gezien. Ben’s leven staat op z’n kop en hij doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen.

Cabaret Specials

Najib Amhali - Alles Komt Goed

Met veel vaart, grappen en een flinke dosis zelfspot vertelt Najib Amhali in Alles Komt Goed aangrijpende verhalen die uit zijn leven gegrepen zijn.

Peter Pannekoek - Zacht van Binnen

Bij velen is Peter Pannekoek bekend van zijn wekelijkse conference in De Wereld Draait Door. Zacht van Binnen is zijn eerste avondvullende cabaretprogramma en is nu al bekroond met vier sterren.

Bert Visscher - Zelden Zoiets Gezien

In alweer zijn twaalfde solocabaretvoorstelling introduceert Bert Visscher het vliegveld Ter Haxel. Een vliegveld waar je nu nog nooit van hebt gehoord, maar dat je hierna nooit meer zult vergeten!

Jochem Meyer - Even Geduld AUB

Even Geduld Aub is Jochem Meyers' vijfde voorstelling. Halverwege de try-outs in 2011 werd er bij Jochem een tumor in zijn ruggenmerg ontdekt. De geliefde komiek onderging een zware operatie en stond na een jaar weer op het podium. Met lovende recensies is Even Geduld Aub! een must-see voor alle fans.

Hans Teeuwen - Dat dan Wel Weer

In het vierde theaterprogramma van Hans Teeuwen, neemt hij veel groepen op de hak, onder meer racisme, wereldreligies, Aidspatiënten, vrouwen, de Jostiband en de koningin van Nederland.

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen