29 juni 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand juli hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

Noah

Het legendarische verhaal van Noah, de Bijbelfiguur die in een visioen de opdracht van God krijgt om een ark te bouwen. Daarop moet hij meerdere exemplaren van alle levende wezens op Aarde meenemen. Noah te zien vanaf 4 juli.

Kickboxer: Retaliation

Snoeiharde actiefilm waarin kickbokser Kurt Sloane gedwongen wordt om in het ondergrondse vechtcircuit van Thailand de ring in te stappen voor een gevecht op leven en dood. Kicboxer: Retaliation te zien vanaf 10 juli.

Den Skyldige

Spannend Deens drama waarin de medewerker van een alarmcentrale alleen zijn telefoon heeft om vanuit zijn meldkamer een ontvoerde vrouw te kunnen redden. Den Skyldige is te zien vanaf 11 juli.

Borg/McEnroe

Acteur Shia LaBeouf kruipt in de huid van de opvliegende tennisser John McEnroe. In 1980 neemt deze excentriekeling het op tegen de überkalme Zweed Björn Borg. De hele wereld kijkt mee tijdens de spannende wedstrijd. Borg/McEnroe te zien vanaf 12 juli.

Miss Nobody

Misdaadkomedie met Leslie Bibb als een secretaresse die ontdekt ze dat ze een talent heeft voor het vermoorden van mensen en zich daarmee aardig weet op te werken in het bedrijfsleven.. Miss Nobody is te zien vanaf 17 juli.

Heat

Detective Hanna doet alles om de dief McCauley te pakken. Als McCauley zich voorbereidt op de overval van hun leven, en Hanna's team hem probeert te pakken, zien beiden in dat ze allebei te maken hebben met de allerbeste in hun vak. Heat is te zien vanaf 18 juli.

My Super Ex-Girlfriend

Matt denkt een leuke partner te hebben gevonden in de mooie Jenny, die ook een superheld blijkt te zijn. Maar Matt besluit toch de relatie te verbreken door Jenny's gedrag. Maar van een ex dat een superheld is kom je niet makkelijk af... My Super Ex-Girlfriend is te zien vanaf 19 juli.

Jumper

David ontdekt dat hij een jumper is. Hij kan zichzelf van de ene naar de andere plek teleporteren. Deze krachten gebruikt hij om zichzelf een luxe leven te bezorgen. Echter een organisatie onder leiding van Roland Cox jaagt op jumpers. Jumper is te zien vanaf 24 juli.

Welcome Home

In een poging om hun relatie te redden huren Bryan en Cassie een villa op het Italiaanse platteland. Cassie raakt daar bevriend met Federico. Bryan voelt zich bedreigd door Federico en Cassie raakt van streek door de jaloezie van Bryan. Welcome Home is te zien vanaf 25 juli.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: Nick Jr