31 juli 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand augustus hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

Terminator Salvation

In een post-apocalyptisch 2018 leidt John Connor (Christian Bale) de opstand tegen Skynet en het leger van Terminators. De toekomst die hij voorzag wordt veranderd door de komst van Marcus Wright (Sam Worthington). Terminator Salvation te zien vanaf 1 augustus.

Ride Like a Girl

Biopic met Teresa Palmer en Sam Neill over de obstakels die de Australische Michelle Payne moest zien te overwinnen om in 2015 de eerste vrouwelijke jockey te worden die de prestigieuze Melbourne Cup wist te winnen. Ride Like a Girl te zien vanaf 2 augustus.

Anna

Onder de opvallende schoonheid van de Russische schoonheid Anna Poliatova schuilt een geheim dat haar tot een van de meest gevreesde geheim agenten ter wereld kan maken. Anna is te zien vanaf 8 augustus.

Cruise

Romantische misdaadfilm waarin straatracer Gio in het New York van de jaren tachtig door zijn nieuwe vriendin Jessica wordt uitgedaagd om steeds gevaarlijkere diefstallen te plegen. Cruise te zien vanaf 9 augustus.

Momentum

Olga Kurylenko speelt een dief die na een overval niet alleen op de vlucht is voor de wet, maar ook voor de bende van Cassel die haar zoekt in het Zuid-Afrikaanse Cape Town waar de thriller zich afspeelt. Momentum is te zien vanaf 15 augustus.

Replicas

Neurowetenschapper Will verliest zijn gezin in een auto-ongeluk. Hij wil proberen hen terug tot leven te brengen. Zelfs als het betekent dat hij zowel een door de overheid gecontroleerde laboratorium als de politie tegen zich heeft. Replicas is te zien vanaf 22 augustus.

Hunt for the Wilderpeople

Komische avonturenfilm van Taika Waititi waarin een opstandige jongen samen met zijn chagrijnige pleegoom vlucht door de wildernis van Nieuw-Zeeland. Ze moeten hun verschillen opzijzetten om te overleven en de kinderbescherming te ontlopen. Hunt for the Wilderpeople is te zien vanaf 25 augustus.

Vals

Nederlandse thriller waarin het meidenweekend van vier jonge vriendinnen in een afgelegen huisje in de Ardennen verandert in een angstaanjagend drama wanneer een van hen spoorloos verdwijnt en ze ook nog ingesneeuwd raken. Vals is te zien vanaf 29 augustus.

Rules Don't Apply

Hollywood, jaren 50. De relatie van aan naïef meisje dat beroemd wil worden en een dromerige chauffeur wordt op de prof gesteld door haar excentrieke baas Howard Hughes. Rules Don’t Apply is te zien vanaf 30 augustus.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: ONS