29 oktober 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand november hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

Time Freak

Stillman is een genie in fysica die een relatie met Debbie heeft. Tot zij hem dumpt. Hij komt op het idee een tijdmachine te bouwen om terug te keren naar de periode waar hun relatie nog intact was. Hij krijgt hulp van zijn vriend Evan. Time Freak is te zien vanaf 6 november

The House That Jack Built

Bloederig misdaaddrama van Lars von Trier met Matt Dillon als een hyperintelligente seriemoordenaar, die iedere moord als een kunstwerk ziet en zijn gedachten hierover bespreekt met de mysterieuze Verge. The House That Jack Built is te zien vanaf 7 november.

Warning Shot

Audrey en dochter Cheyenne erven een familieboerderij inclusief waterrechten nadat de grootvader van Audrey overlijdt. De situatie loopt al snel uit de hand nadat de dames worden geïntimideerd om de waterrechten af te geven. Warning Shot is te zien vanaf 13 november.

Becoming Astrid

Biografisch drama over het bewogen leven van Astrid Lindgren, de Zweede schrijfster die de wereld de fantasierijke kinderboeken over Pippi Langkous schonk.  Becoming Astrid is te zien vanaf 15 november.

Berlin, I Love You

Een aaneenschakeling van verhalen over liefde, tolerantie, acceptatie en verlossing in Berlijn. Ieder verhaal heeft zijn eigen perspectief en zijn eigen stijl, verweven met het ritme van deze hipste stad ter wereld.. Berlin, I Love You is te zien vanaf 20 november.

Bombshell

Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie in een onthullende kijk op het meest krachtige en controversiële media-imperium dat Amerika ooit gekend heeft: Fox News. Bombshell is te zien vanaf 21 november.

The Quake

Noorse actiethriller waarin er steeds meer onheilspellende voortekens zijn dat de stad Oslo getroffen gaat worden door een aardbeving die nog veel groter zal zijn dan die uit 1904. The Quake is te zien vanaf 27 november.

Charlie’s Angels

Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu als drie sexy privédetectives die in opdracht van de mysterieuze Charlie proberen om een ontvoerde softwaremagnaat te bevrijden. Charlie’s Angels is te zien vanaf 28 november.

Grâce à Dieu

Krachtig drama van François Ozon waarin drie mannen die in hun jeugd door een priester werden misbruikt een actiegroep beginnen om het misbruik binnen de katholieke kerk aan de kaak te stellen. Grâce à Dieu is te zien vanaf 29 november.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: RTL Crime