5 december 2017

De leukste zenders voor het hele gezin

Is er bij jullie thuis weleens discussie over wat je samen gaat kijken? Stel je eens voor dat je altijd zelf kunt kiezen wat je wilt kijken en dat iemand anders in huis tegelijkertijd ook zijn of haar favoriete programma kan kijken. Makkelijk via de tablet, smartphone of laptop. Zelfs live televisie kijken terwijl je onderweg naar huis bent, is mogelijk! Heb je wel een programma gemist?Dan kijk je die met hetzelfde gemak terug of zelfs vooruit.


Het Pluspakket is leuk voor iedereen

Bij KPN wordt televisie kijken nog leuker dan het al was. Het Pluspakket biedt ruim 30 extra zenders met leuke programma’s voor het hele gezin. In het Pluspakket zitten voor de jongere kinderen ook alle films en series uit het Kids pakket. Elke maand verschijnen de nieuwste films automatisch in het aanbod. En het kijken zelf? Dat doe je op de manier die jou op dat moment het beste uitkomt. Via de app van Interactieve TV, op je televisie, mobiel, tablet of laptop. Jij beslist. In het Pluspakket vind je wetenschappelijke programma’s, natuurfilms, kinderseries, comedy, drama, nieuws, politiek, sport en ook aan entertainment voor de late uurtjes is gedacht.

Overal televisie kijken met Digitenne

Met KPN Digitenne kijk je overal in Nederland draadloos naar haarscherpe tv-beelden. Neem simpelweg je Digitenne-ontvanger mee en sluit hem aan. Dan geniet je binnen een aantal minuten van digitale tv, overal in Nederland, zonder gedoe of kabels! Het is de meest voordelige manier om overal van digitale televisie te genieten. Installeren van Digitenne is overigens heel eenvoudig. Bekijk de online handleiding Digitenne en ontdek het zelf.

Overstappen naar digitale tv?

Bij KPN stap je eenvoudig over. Geef je gegevens door en KPN regelt het overstappen voor je. Kies voor een van de zenderpakketten en je geniet binnen no-time van alle voordelen van digitale tv.

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Films, series & TV

Gratis 5 topfilms in december voor jou

Films, series & TV

Dit moet je weten over Interactieve TV

Films, series & TV

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker