15 augustus 2017

Dit zijn onze favoriete On Demand films en series van augustus

Ook in de maand augustus zijn er weer een hoop series en films On Demand bijgekomen. Dit zijn onze favorieten.

Beauty and the Beast

In deze verfilming van Belle en het Beest van Walt Disney worden alle karakters tot leven gebracht. Emma Watson speelt Belle alsof ze er voor geboren is en alle karakters zijn zo komisch als dat ze waren in de tekenfilm. Wegens het succes van het ‘tot leven brengen’ van klassieke films als Jungle Book komen er de komende jaren nog meer van dit soort films. Een echte aanrader waarbij de nostalgische gevoelens weer naar boven komen. Beauty and the Beast kan je On Demand kijken tegen betaling.

Kong: Skull Island

King Kong; wie kent hem niet? Het legendarische verhaal is al meerdere malen verfilmd. Kong wordt gevangen genomen op zijn eigen eiland, wordt naar New York gehaald en sterft daar in een episch gevecht met militairen. Wacht, had ik nou een spoiler alert moeten afgeven? Voor deze film niet, want in deze film draait het om Kong op zijn eigen eiland: Skull Island. Deze film introduceert Kong als beschermheer van het eiland. Deze film is een voorloper van een episch gevecht wat er aan komt als we de geruchten mogen geloven. Kong vs. Godzilla staat namelijk op de planning. Deze film kan je in ieder geval On demand al bekijken tegen betaling.

The Young Pope

The Young Pope vertelt het verhaal van Lenny Belardo (Jude Law) als paus Pius XIII. Hij presenteert zich als conservatief, maar gaat binnen de muren van het Vaticaan onorthodox te werk. Hij is opgegroeid onder de hoede van zuster Mary (Diane Keaton). Benieuwd naar deze serie? Hij is nu namelijk gratis te zien in het Pluspakket. On Demand beschikbaar, dus binge watch hem in een keer.

War Dogs

War Dogs is een misdaadkomedie die is gebaseerd op het levensverhaal van David Packouz en Efraim Diveroli. Twintigers die een illegale wapenhandel opzetten om een overheidscontract ter waarde van 300 miljoen dollar in de wacht te slepen. In deze film speelt Miles Teller de masseur David Packouz en Jonah Hill de wapenhandelaar Efraim Diveroli. Let vooral op de lach van Efraim Diveroli tijdens de film. War Dogs is gratis te zien On Demand in het Pluspakket. Net als bijvoorbeeld The Suicide Squad en Mr. Holmes.

De Mannentester

In De Mannentester laat Victoria Kramer, gespeeld door Eva van de Wijdeven, zich inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. De verleidelijke maar ongenaakbare Victoria voelt feilloos aan hoe ze de man in kwestie moet verleiden en is in staat om als kameleon tot die vrouw te transformeren. Manipulatie, verleiding en leugens leiden naar een genadeloze ontmaskering van haar slachtoffers. Deze serie is gratis On Demand te zien en alle afleveringen zijn beschikbaar.

On Demand is de verzamelterm voor alle films, series en documentaires die je kan kijken wanneer en waar je maar wilt. Daarom vallen zowel betaalde als gratis films onder deze noemer.

Zo kijk je On Demand

 

Films, series & TV

Nog meer films, series en televisie met het Pluspakket

Films, series & TV

Films, series & TV: de serie Gomorra

Films, series & TV

Films, series & TV: Misdaad series