10 oktober 2017

De 5 kijktips voor het nieuwe tv-seizoen

Op maandag 1 september begint het nieuwe televisieseizoen, ben jij er alweer helemaal klaar voor? Ben je ook zo benieuwd voor welk programma je nou echt op de bank moet ploffen met een grote bak popcorn en een lekker drankje? Wij hebben alvast 5 kijktips voor je op een rij gezet. Kijk je gezellig mee?

Expeditie Robinson (Vanaf 4 september op RTL 5)
In deze realityshow worden 14 BN’ers zo’n 40 dagen op een onbewoond eiland gedropt, het programma gaat dit jaar alweer zijn 15e seizoen in. Al jarenlang volgen kijkers trouw elke week het wel en wee van de groep mensen die moeten zien te overleven. Naast de dagelijkse zoektocht naar eten, draait het programma om de strijd tegen het andere kamp. Daarbij wordt het winnende team vaak beloond met de luxe van een kist eten, een zacht bed of een barbecue op een droomeiland. Complotten en samenwerkingen zijn aan de orde van de dag, waarbij tijdens de Eilandraad blijkt of de deelnemer zijn zaakjes goed op orde heeft en niet wordt weggestemd..

The Voice Of Holland (Vanaf 29 augustus op RTL4)
Dit kijkcijferkanon heeft het televisieseizoen gisteren (29 augustus) afgetrapt met de eerste aflevering. Wederom zullen kandidaten op enkel hun stem beoordeeld worden en kiezen juryleden Trijntje Oosterhuis, Ilse de Lange, Ali B en Marco Borsato welke topper ze in hun team willen hebben. Met een druk op de knop draait de welbekende stoel om en valt er een last van de schouders van de deelnemer: hij of zij zit erbij! Naast het enorme zangtalent, bepaalt de soms hilarische wisselwerking tussen de juryleden onderling de sfeer van het programma. Zijn er ook dit seizoen weer miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd? We zullen het zien!

Grenzeloos Verliefd (Vanaf 2 september op NET5)
Romantische tranentrekkers vind je bij Grenzeloos Verliefd. Dit programma volgt Nederlanders die hun grote liefde in het buitenland gevonden hebben. Mensen die bijzonder mooie momenten samen meemaken, maar ook te maken krijgen met verschillen in taal, cultuur en bureaucratie. En hoe reageert de wederzijdse familie op de toekomstplannen van hun zoon of dochter? Of de liefde alles overleeft en overwint? Volg Grenzeloos Verliefd en je weet het.

Rudolphs Little Bakery en Smaakpupillen (Vanaf 1 september op 24Kitchen - kanaal 22))
De enorme populariteit van kookprogramma’s en –wedstrijden verschuift zich nu naar kinderen. Op 24Kitchen starten op 1 september twee programma’s waarbij kleine kokkies centraal staan. In Rudolphs Little Bakery nemen de deelnemertjes de welbekende keuken van Rudolph over om samen met hem een bijzondere traktatie te maken. Smaakpupillen geeft kinderen de kans om een bijzonder diner voor hun familie klaar te maken. Zo zal de geadopteerde Isa een traditioneel Chinees gerecht maken en verwent Tamara haar herstellende opa met zijn lievelingskostje: witlof met ham en kaas, een gehaktbal en aardappelpuree!

Vive la Frans (Vanaf 30 augustus op Nederland 1)
Ontwapenende, leuke en openhartige gesprekken met Bekende Nederlanders, overgoten met een ‘Frans’ sausje. Frans Bauer en zijn broer Dorus ontvangen in ‘Vive la Frans’ elke week een gast waarmee zij een dag en nacht doorbrengen. De goedlachse zanger onderneemt activiteiten om zijn bezoek beter te leren kennen, waarna ze terugkeren naar de eenvoud van een Franse camping. Onder andere Ireen Wüst, Goedele Liekens en Herman den Blijker gaan bij de broers op bezoek. 

Waar kijk jij graag naar?
Ga jij ook een of meerdere van de bovenstaande programma’s kijken? Of heb je kijktips die hier nog niet bij staan? We horen het graag van je! Deel hieronder je reactie.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Mis nooit je favoriete programma’s met deze tips!

Films, series & TV

Wat is digitale televisie nu eigenlijk?