1 september 2019

De 5 kijktips voor het nieuwe tv-seizoen

Het nieuwe televisieseizoen gaat weer beginnen. Ben je ook zo benieuwd voor welk programma je nou echt op de bank moet ploffen? Wij hebben alvast 5 kijktips voor je op een rij gezet. Kijk je gezellig mee?

Expeditie Robinson

In deze realityshow worden 20 BN’ers zo’n 40 dagen op een onbewoond eiland gedropt, het programma gaat dit jaar alweer zijn 20e seizoen in. Al jarenlang volgen kijkers trouw elke week het wel en wee van de groep mensen die moeten zien te overleven. Naast de dagelijkse zoektocht naar eten, draait het programma om de strijd tegen het andere kamp. Daarbij wordt het winnende team vaak beloond met de luxe van een kist eten, een zacht bed of een barbecue op een droomeiland. Complotten en samenwerkingen zijn aan de orde van de dag, waarbij tijdens de Eilandraad blijkt of de deelnemer zijn zaakjes goed op orde heeft en niet wordt weggestemd..
Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september 20:00 te zien op RTL 4.

The Voice Senior

In het tweede seizoen van The Voice Senior wordt er weer opzoek gegaan naar het nieuwe zangtalent van Nederland. Aan deze versie van The Voice mogen uitsluitend kandidaten van 60-plus meedoen. De jury bestaat deze keer uit Angela Groothuizen, Marco Borsato, Ilse DeLange en de nieuweling dit jaar is Frans Bauer.
Voice Senior is vanaf vrijdag 30 augustus 20:30 te zien op RTL 4.

Ik hou van Holland

Na drie jaar te moeten wachten is het programma eindelijk weer terug. Teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis nemen het weer tegen elkaar op in deze oer-Hollandse spelshow. Dit alles gebeurt natuurlijk zoals vanouds onder leiding van Linda de Mol die de twee in toom probeert te houden. Het programma is precies zoals je gewend bent, alleen de zender is dit keer anders. Vanaf nu is Ik hou van Holland namelijk te zien op SBS6.
Ik hou van Holland is vanaf zaterdag 7 september 20:00 te zien op SBS6. 

Waar is de Mol

Ook Johnny de Mol is weer terug, dit seizoen heeft hij weer een heel blik aan BNN’ers opengetrokken. Zo is hij onder meer met Edwin Evers opzoek gegaan naar de Beatles in Liverpool en bij Patrick Kluivert op bezoek gegaan in Barcelona. Verder is hij nog op pad geweest met Jandino Asporaat, André Hazes, zanger Dotan en Britt Dekker.
Waar is de Mol is vanaf maandag 26 augustus 21:30 te zien op SBS6.

Programma gemist?

Geen probleem! Je kan heel eenvoudig jouw favoriete programma terugkijken via de knop 'Gids' of 'Terugkijken' in het menu van Interactieve TV.

Mis geen moment

Programma's opnemen

Heb je geen tijd om op een vast moment naar jouw favoriete programma te kijken? Maak dan gebruik van het Opnemen Pakket en kijk wanneer het jouw uitkomt.

Het Opnemen Pakket

Nog geen TV van KPN?

Met TV van KPN kijk je tv op jouw manier. Thuis, onderweg, via je televisie, mobiel of laptop.

TV van KPN

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Mis nooit je favoriete programma’s met deze tips!

Films, series & TV

Wat is digitale televisie nu eigenlijk?