1 november 2017

Alle superhelden uit het DC universum kijk je met het Pluspakket

Elke maand is er een nieuw thema in het Pluspakket en deze maand staan de superhelden uit het DC universum centraal. Kijk bijvoorbeeld Batman V Superman of The Suicide Squad! Lees gauw verder om alles te weten te komen over de films.


Man of Steel

Man of Steel was de eerste film uit de nieuwe reeks vanuit het DC universum. In deze film zien we het ontstaan van Superman. Henry Cavill speelt Clark Kent en luidt het begin in van een nieuw tijdperk. Hij heeft zijn krachten ontdekt, maar leeft tot dan toe in anonimiteit. Hij treedt pas naar buiten als de wereld er klaar voor is. De vraag is alleen, is de wereld er wel klaar voor op het moment dat Superman zijn eerste stappen in de wijde wereld zet?

Batman V Superman
Na de vernietigende actie in Metropolis brengt de bevolking de handelswijze van Superman in twijfel. Om de situatie onder controle te krijgen brengt Batman een bezoek aan Metropolis. Dit leidt echter tot hogere spanningen, waardoor de twee superhelden in een intense strijd raken. Als snel volgt iets nieuws rampzaligs, veroorzaakt door de slechterik Lex Luthor. Om een nieuwe ramp te voorkomen moeten de twee superhelden hun onenigheden aan de kan zetten om zij aan zij te vechten tegen het kwaad. Zij krijgen echter hulp uit een onverwachte hoek! 'Is she with you? I thought she was with you'

Suicide Squad
Een geheime overheidsorganisatie doet beroep op een krijgsmacht wat bestaat uit een groep supercriminelen. De groep, beter bekend als de Suicide Squad, krijgt de meest gevaarlijke taken in ruil voor een kortere gevangenisstraf. Hoe krijg je dit team zover dat ze meehelpen in de strijd en bovenal hoe zorg je ervoor dat ze onder controle blijven? Deze film heeft een sterrencast met onder meer Will Smith als Deadshot en Margot Robbie als Harley Quinn.

Green Lantern
Ver in het universum bestaat een kleine maar zeer sterke krijgsmacht. Deze krijgsmacht zijn beschermers van vrede en recht, ook wel de Green Lanterns genoemd. Elke Lantern beschikt over een ring die de hem van superkrachten voorziet. Wanneer een nieuwe vijand opduikt, dreigt de  balans in het universum verstoord te raken. Het lot van de aarde ligt in handen van hun nieuwste recruit: De eerste mens die ooit is uitgekozen genaamd Hal Jordan. Is Jordan in staat om de aarde te redden?

Justice League Dark
Batman gaat op onderzoek uit wanneer onschuldige bewoners verschillende misdaden plegen in Metropolis. Als blijkt dat er bovennatuurlijke krachten in het spel zijn, weet Batman dat hij het niet in zijn eentje aan kan. Batman zoekt hulp bij het bijzondere team: Justice League Dark. Deze groep bestaat uit magische leden. Batman en Justice League Dark moeten samen de slechteriken achter de mystieke aanval verslaan. Gaat het ze lukken om de wereld te redden voor het te laat is?

Wil jij Justice League in de bioscoop zien?
In samenwerking met Warner Bros geven wij 20x2 kaarten weg voor Justice League. Deze kaarten zijn geldig in alle bioscopen in Nederland en zijn alleen geldig voor Justice League. Justice League draait vanaf 16 november in de bioscoop! Wil jij deze kaarten winnen? Geef jezelf dan hier op met de code 'gekopkpn'!

Activeer het Pluspakket in MijnKPN

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Onze favoriete films voor de herfst

Films, series & TV

In november 3 topfilms voor slechts €2,50 per stuk!