19 oktober 2017

Dangerous Ladies: sterke, onafhankelijke vrouwen bij ABC

Er is natuurlijk helemaal niets mis met een avondje ‘girl power’ kijken samen met je chica’s op de bank. Gaat hij maar even in zijn man cave de herhaling van studio sport kijken. Deze maand staat ABC in het teken van echte Dangerous Ladies. Met de nadruk op sterke, onafhankelijke vrouwen. Deze series zijn gratis te zien in het

dangerous ladies

Olivia Pope (Scandal)
Het verhaal draait om Olivia Pope (Kerry Washington) en haar team. Zij proberen het publieke imago van de (politieke) elite in Washington en daarbuiten te beschermen en samen zorgen ze ervoor dat al die geheimen en schandalen het daglicht niet zien.

Haar karakter is losjes gebaseerd op Judy Smith, zij was de pers secretaris van George W. Bush en stond Monica Lewinsky bij tijdens haar sigaar schandaal. Samen met haar team van experts, laat ze zelfs het grootste schandaal verdwijnen. Een intelligent ‘fixer’ en fashion icoon met stijl die het manipulatie spel als geen ander eigen heeft gemaakt.

Kate Beckett (Castle!)
Rick Castle is een wereldberoemde misdaadromanschrijver wiens verhalen tot leven komen wanneer een moordenaar al zijn misdaadverhalen nabootst. Castle wordt ingeschakeld om de politie van New York te helpen misdadigers een stap voor te blijven.

Op 19 jarige leeftijd wordt haar moeder vermoord en raakt Kate geobsedeerd met het vinden van haar moordenaar. Gedreven door haar obsessie wordt Beckett de jongste Detective 3rd Grade ooit binnen de New York City Police Academy.

Regina Mills (Once Upon a Time)
Once Upon a Time gaat over een vervloekt stadje in Maine waar sprookjesfiguren gevangen zitten zonder happy ending. Wie zij werkelijk zijn, weten zij niet. Hun enige hoop is Emma Swan, de dochter van Snow White en Prince Charming. Zij kan de vloek te verbreken.

Regina, beter bekend als de Evil Queen, haat alles en iedereen die ook maar iets met het magische bos te maken heeft.  Door een incident uit haar jeugd is het de missie van Regina om het leven van Sneeuwwitje zo ondragelijk mogelijk te maken. No more happy endings.

Jennifer Jareau (Criminal Minds)
Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan.

Jennifer blinkt op school uit als atlete, is het klassenhoofd en aanvoerder van het dames voetbalteam. Ook krijgt ze een atletenbeurs om te gaan studeren aan de universiteit van Pittsburgh. Als haar zus zelfmoord pleegt weet ze geen raad met de pijn en beland uiteindelijk bij de FBI's Behavioral Analysis Unit (BAU).

Welke van deze ABC Studios series is jouw favoriet? Wij zijn benieuwd!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

The Pickup is terug met een moddervet nieuw seizoen vol muzikale ritten

Films, series & TV

Films gebaseerd op een waargebeurd verhaal