14 januari 2021 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Crime time bij KPN

Wie houdt er nou niet van een lekker misdaadverhaal? Mits je er niet zelf bij betrokken bent, natuurlijk. Of het nu gaat om waargebeurde (maar soms bijna ongelofelijke) verhalen over een over-the-top gewelddadige vertelling; met KPN kijk jij deze maand naar de beste misdaad gerelateerde films, series en programma’s!

Misdaad in het Pluspakket

Fans van Ryan Gosling kunnen hun hart ophalen met harde films als ‘Drive’ en ‘Only God Forgives’, beiden van de Deense regisseur Nicolas Winding Refn. Ook liefhebbers van Joaquin Phoenix kunnen genieten van twee van zijn films in het Pluspakket. De één, ‘The Sisters Brothers’, is een vermakelijke western die zich afspeelt in de 19e eeuw. De andere film, ‘You Were Never Really Here’ is niet bepaald geschikt voor tere zieltjes. Hierin speelt Joaquin een gekwelde oorlogsveteraan met een duister verleden. De Belgische film ‘Black’ is een moderne versie van Romeo & Julia en gaat over een jongen en meisje van twee rivaliserende bendes die verliefd op elkaar worden. Deze en nog veel meer misdaadfilms zijn te zien in het Pluspakket.

Crime & Investigation

Geen Pluspakket? Kijk dan deze maand naar Crime & Investigation. Dit is dé zender voor waargebeurde misdaad en moordprogramma’s, te vinden op kanaal 44. In januari kun je bijvoorbeeld iedere werkdag om 20:05 uur kijken naar ‘Ice Cold Killers’, met schokkende verhalen over waargebeurde misdaden op de mooiste en meest afgelegen locaties. Later in de maand, vanaf 20 januari om 21:00 uur, kun je kijken naar ‘Cruise Ship Killers’. Wist je dat er sinds 2011 meer dan 200 passagiers van cruiseschepen vermist zijn? Deze serie vertelt de verhalen van mensen die op een heerlijke vakantie gingen en daarna nooit meer thuis kwamen… Vanaf 26 januari (om 21:00 uur) start de serie ‘Murder Masterminds’, waarin we huiveringwekkende moordprocessen kunnen volgen.

De beste Britse series

Dat de Britten goed zijn in detective- en misdaadverhalen, is algemeen bekend. Ook in januari gaan er weer een aantal mooie series in première op BBC First, te vinden op kanaal 25. Daar kun je deze series met Nederlandse ondertiteling bekijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Miss Scarlet and the Duke’ (21 januari, 21:00 uur), over de allereerste vrouwelijke detective in Victoriaans Londen. Ook nieuw te zien is ‘The Sister’ (20 januari, 22:00 uur), van ‘Luther’ bedenker Neil Cross. Een duistere en griezelige serie met een bovennatuurlijk tintje… Ook het tiende seizoen van de komische politieserie ‘Death in Paradise’, over een Engelse detective die wordt overgeplaatst naar Hawaï, is vanaf deze maand (18 januari, 21:00 uur) te zien.

In januari zie je massa’s misdaad met KPN en het Pluspakket!

Ook interessant voor jou?

Films, series & TV

Series in het Pluspakket

Films, series & TV

Zender van de Maand: Comedy Central Extra

Films, series & TV

Films in het Pluspakket