22 februari 2018

Bob de Bouwer: nieuw in het Pluspakket

22-02-2018 - Het nieuwste seizoen van Bob de Bouwer kun je kijken met het Pluspakket. Daarnaast draait de nieuwste film van Bob de Bouwer nu in de bioscoop! Jij maakt kans op 2 gratis kaartjes, lees snel verder hoe je dit kunt winnen.

Bob de BouwerDe goedlachse bouwvakker Bob kan samen met zijn vrienden Leo en Wendy en zijn machines Scoop, Muck, Dizzie, Rollie en Liftie alles maken. Met de leus "Kunnen wij het maken" gaat hij op pad om allerlei problemen op te lossen. Vaak worden de problemen erger door tussenkomst van Spud, de vogelverschrikker van Boer Nijhof, die graag een handje wil helpen. Uiteindelijk lukt het Bob altijd om samen met zijn team de klus te klaren. Er zijn 26 afleveringen van elk 15 minuten.

Bob de Bouwer – Mega Machines

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Winactie

Wij geven 15x2 kaarten weg voor deze film in een bioscoop naar keuze! Je kunt jezelf opgeven voor deze winactie via Seaters met de code: gekopkpn.

Log in bij SeatersHeb je nog geen account van Seaters? Kijk dan hier voor meer informatie.

Zo kijk je Bob de Bouwer

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je Bob de Bouwer via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Pluspakket > Series > Alle Series


Wil je ook het Pluspakket?

Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

On Demand series om niet te missen

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket