14 juni 2018

Bloedstollende spanning met speciale Vaderdag films

14/06/2018- 17 juni is het dan zo ver, Vaderdag! En speciaal voor deze dag hebben wij 5 gratis films voor jou uitgekozen. Met deze films zit je stevig in je stoel van de bloedstollende spanning. De films zijn beschikbaar van 15 juni t/m 30 juni. Via het Interactieve TV Menu >> On Demand >> Voor jou >> Vaderdag kun je ze bekijken.

Vaderdag GIF


Dunkirk

Dunkirk is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Operatie Dynamo tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dunkirk laat zien hoe honderdduizenden Britse en Geallieerde troepen omringd worden door vijandelijke troepen. Gevangen op een strand met hun rug naar de zee, staan ze tegenover een onmogelijke situatie, terwijl de vijand langzaam maar zeker steeds dichterbij komt..

Dunkirk


Sicario

Kate Macy is een jonge FBI-agente die deelneemt aan een geheime CIA-operatie om de baas van een Mexicaans drugskartel uit te schakelen. Onder leiding van Alejandro, een raadselachtige consultant, gaat het team op een geheime missie. Maar zij treffen een heel gevaarlijke andere wereld aan wanneer zij het wettenloze grensgebied overgaan. Zal het Kate lukken om het gevaar te overmeesteren?

Sicario


Wind River

Cory Lambert ontdekt het bevroren lijk van een tiener. Hij helpt beginnend FBI agente Jane Banner samen met de Tribal politie-officier, Ben Shayo om te ontdekken wat er gebeurd is en de verantwoordelijken voor de gruwelijke misdaad op te sporen. Hoe dieper Cory, Jane en Ben in het onderzoek duiken hoe meer ze hun eigen levens op het spel zetten. Zal het hen lukken om deze bloedstollende misdaadtriller op te lossen?

Wind River


Foxcatcher

Foxcatcher is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De eigenaardige en labiele multimiljonair John du Pont heeft zijn zinnen gezet op het trainen van het Amerikaanse Olympische worstelteam. Hij biedt de topworstelaars David en Mark Schultz een trainingsruimte en –programma in zijn huis aan. De broers zien dat in aanloop naar de spelen van 1988 wel zitten. Mark krijgt een intense band met John en raakt alsmaar meer verstrikt in een web van paranoia en verraad.

Foxcatcher


Zero Dark Thirty

De film vertelt het verhaal over de klopjacht op Al-Qaeda leider Osama Bin Laden na de aanslagen van 11 september 2001. Alle geheime diensten van de Verenigde Staten zijn op zoek naar de meest beruchte terrorist ter wereld, maar falen hem te vinden. Uiteindelijk is het de intelligentie en opmerkzaamheid van één vrouw die ervoor zorgt dat Bin Laden in handen valt van de Navy SEALS.

Zero Dark Thirty

Zo kijk je de gratis films: 

  1. Zet je Interactieve TV aan, druk op je witte KPN afstandsbediening op [Menu].
  2. Kies On Demand en klik op [OK]
  3. Kies Voor jou en klik op [OK].
  4. Klik op Vaderdag en klik op [OK].
  5. Kies uit het overzicht de film die je wilt kijken en klik op [OK]


De films zijn 15 tot en met 30 juni te zien via Interactieve TV van KPN. Veel kijkplezier!

Meer over On Demand kijken

Ook interessant voor jou:

Pluspakket

De beste films uit het Pluspakket

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket