19 februari 2019 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Bij jou op tv

We hebben weer een mooie samenstelling gemaakt van On Demand films en tv-programma's die je kan zien op jouw tv.

De beste films

Dunkirk

In de film Dunkirk is te zien hoe honderdduizenden Britse en Geallieerde soldaten ingesloten worden door vijandelijke soldaten. Met hun rug naar het strand en de vijandelijke soldaten die steeds dichterbij komen, staan ze tegenover een vrijwel onmogelijke situatie. Dunkrik zie je nu gratis in het Pluspakket.

The Spy Who Dumped Me

Audrey en Morgan zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Deze film zie je nu voor
€ 4,99 bij On Demand.

Teen Titans Go: To The Movies

Elke superheld heeft zijn eigen film, behalve de Teen Titans. Leider Robin staat erop om hier verandering in te brengen. Wanneer de Teen Titans zichzelf in de kijker willen spelen om hun droom waar te maken, staat er een superschurk op om de aarde over te nemen. Het team verliest zijn vriendschap en vechtlust, waardoor het lot van de Teen Titans op het spel komt te staan. Deze film zie je nu voor € 4,99 bij On Demand.

Whitney

In de Documentaire van Whitney Houston is te zien hoe zij als geen ander records verbrak in de muziekindustrie. Naast de successen is er ook veel mis gegaan. Denk aan grillig gedrag, schandalen en het overlijden op 48-jarige leeftijd. Deze documentaire biedt nieuwe inzichten op het levenspad van Whitney Houston. Deze docu sie je bij On Demand voor € 4,99.

Red Sparrow

In de bureaucratische realiteit waaruit de hedendaagse Russische geheime diensten bestaan, moet Dominika zien te overleven. Tegen haar wil in moet zij informatie over de Amerikaanse inlichtingendiensten winnen. In de situatie waarin alles mag, moet zij haar ongewenste missie uitvoeren. Deze film huur je voor slechts € 4,99 bij On Demand.

IT

Een klein stadje wordt geterroriseerd door een monster ‘’It’’ dat het op kinderen gemunt heeft. Wanneer een groep kinderen tegenover de It, in een gedaante van een clown, komt te staan, zullen zij er alles aan moeten doen om het monster de verdrijven. Deze horror zie je nu gratis in het Pluspakket.

Shaun Het Schaap: De Film

Shaun is 's werelds bekendste schaap en weet televisiekijkers in al meer dan 170 landen te vermaken. Shauns kattenkwaad zorgt er dit keer voor dat de boer wordt weggevoerd van de boerderij. Shaun en Bitzer moeten samen met de kudde de grote stad trotseren om hem te redden. Het begin van een episch avontuur voor het grote scherm.

The Meg

Een onderzeeër wordt aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan... met de bemanning nog aan boord. Jonas Taylor wordt ingezet om de slachtofferst te redden. Deze film is voor € 4,99 te zien bij On Demand

Soof

Haar kleine cateringbedrijf wil maar niet van de grond komen en haar drie kinderen slokken daarnaast al haar tijd op. Soof kan niet echt rekenen op haar man Kasper, die al zijn tijd in zijn werk stopt. De dagelijkse sleur begint zijn tol te eisen als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim tegen het lijf loopt. Er is meteen een klik. De film Soof zie je nu gratis in het Pluspakket.

Drive

Driver (Ryan Gosling) is stuntcoureur in Hollywood, die bijverdient als bestuurder van vluchtauto’s in het criminele circuit. Hij wordt verliefd op zijn mooie buurvrouw Irene (Carey Mulligan), een jonge moeder die wordt meegesleept in de onderwereld praktijken van haar man, de ex-gedetineerde Standard. Wanneer een klus gruwelijk fout gaat, moet Driver doen waar hij goed in is om Irene en haar zoontje te redden. Benieuwd hoe dit afloopt? Je ziet deze film gratis in het Pluspakket.

Zo kijk je Films uit het Pluspakket:

Heb je Interactieve TV van KPN? Dan kijk je de films via het On Demand menu van je TV: Menu > On Demand > Pluspakket

Pluspakket


Tv-programma's

Topdokters

In het nieuwe RTL4-programma ‘Topdokters’ volg je artsen die zich allemaal op hun eigen manier met hart en ziel inzetten voor hun patiënten. Hoe gaan zij om met moeilijke momenten, zoals een slecht nieuws gesprek? Hoe zoeken zij de juiste balans tussen betrokkenheid bij de patiënt en professionele afstand? En hoe praten ze thuis over wat ze meemaken? Vanaf woensdag 27 februari is te zien hoe deze topdokters omgaan met de grote verantwoordelijkheid die dit werk met zich meebrengt.

3 op Reis

De presentatoren van 3 op Reis nemen je mee op hun bijzondere reizen over de wereld, op zoek naar ontspanning, rust, avontuur, verassende en bijzondere bestemmingen. Elke aflevering staat in het teken van twee bestemmingen waarbij de presentator je een kijkje geeft in beste hotspots, hipste locaties en culturele activiteiten. 3 op Reis zie je iedere zondag om 19:50 op NPO 3.

Leaving Neverland

Deze spraakmakende documentaire over Michael Jackson, zal op 8 maart worden uitgezonden door de VPRO op NPO 3. In de documentaire beschuldigen twee mannen de popster van seksueel misbruik. Als jongens raakten zij bevriend met Michael Jackson waarna volgens het vermeende misbruik begon.

Zenderoverzicht

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Nog meer films, series en televisie met het Pluspakket

OnDemand

Première films On Demand: de toppers

Films, series & TV

Beleef de Oscaruitreiking alsof je er zelf bij bent