26 maart 2019 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Bij jou op tv

KPN heeft weer een mooie samenstelling gemaakt van On Demand films, series en tv-programma's die te zien zijn op jouw tv. Zit jouw favoriete genre ertussen?

Wild Tales

De beste films en series

The foreigner

De dochter van Chinese restauranteigenaar Quan wordt vermoord bij een terroristische aanval. Wanneer de politie niets lijk te doen om de daders te pakken besluit Quan zelf af te rekenen met de daders. Me een verleden als commando is Quan gespecialiseerd in explosieven en hand-tot-hand gevechten. Zijn zoektocht leidt hem naar vice-premier, een oud IRA-kopstuk. Benieuwd hoe dit afloopt? Je ziet deze film gratis in het Pluspakket.

Smallfoot

Smallfoot volgt het verhaal een slimme jonge Yeti die ervan overtuigd is dat mensen bestaan. Alhoewel zijn soortgenoten eerst niet in dit soort gekke kleinvoetige wezens geloven, ontstaat er oproer in het Yetidorp wanneer er een mens wordt ontdekt. Bestaat er een grotere wereld buiten hun sneeuwachtige Yetidorp? Deze film zie je voor € 4,99 bij On Demand.

Gods of Egypt

In deze spectaculaire film, geïnspireerd op de Egyptische mythologie, wordt het voortbestaan van de mensheid bedreigd door Set, de god van de duisternis. Set laat het vredige en welvarende Egypte ineenstorten in chaos en conflicten. De sterfelijke held Bek komt in actie om de wereld en zijn geliefde te redden. Om dit te behalen heeft hij de hulp nodig van de god Horus. Samen gaan zij de strijd aan om Set en zijn handlangers te confronteren. Dit mythische avontuur zie je nu gratis in het pluspakket.

A Street Cat Named Bob

Dit is de verfilming van het waargebeurde verhaal van straatmuzikant James Bowen en de straatkat Bob. Na een moeilijke jeugd, drugsverbruik en dakloos te zijn geweest probeert James zijn leven weer op de rails te krijgen. Wanneer hij in de hal van zijn flat een gewonde rode kater zonder eigenaar vindt, besluit James hem te houden en te verzorgen. De twee scheppen een band, waardoor het james lukt af te kicken van zijn verslaving. Je ziet deze film voor € 4,99 bij On Demand.

Bloed, zweet en tranen

Bloed, zweet en tranen gaat over de drie belangrijkste fases uit de carrière van André Hazes. Van het acht jarige jongetje op de Albert Cuypmarkt tot de André Hazes die we allemaal kennen. Deze film zie je voor € 4,99 bij On Demand.

Wild tales

Mensen kunnen nog wel eens de controle verliezen als zij gedwarsboomd worden in hun leven. Daarom zes korte, grappige en verrassende verhalen die allemaal gaan over wraak. Wild tales zie je gratis in het Pluspakket.

De dirigent

De Dirigent is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de uit Nederland afkomstige Antonia Brico. Op 24-jarige leeftijd is zij met haar familie geëmigreerd naar de VS, waar Antonia haar droom achterna gaat om dirigent te worden. Eind jaren 20 was zij de eerste vrouwelijke dirigent ter wereld die succesvol grote symfonie orkesten dirigeerde. Tot voor kort lukte het vrouwen nauwelijks om aan de top van de wereldranglijst van belangrijkste dirigenten te komen. Deze film zie je voor € 4,99 bij On Demand.

Rebecka Martinsson

Rebecka Martinsson is een succesvolle advocaat in Stockholm. Wanneer een jeugdvriendin komt te overlijden keert zij terug naar haar geboortestad. Rebecka komt er als snel achter dat de dood van haar jeugdvriendin geen ongeluk blijkt te zijn. Ze zet alles aan de kant en gaat op onderzoek uit om de waarheid boven tafel te halen. Deze spannende misdaadserie zie je nu gratis in het Pluspakket.

Zwaar verliefd

Isa is een jonge succesvolle dierenarts. Toch is ze onzeker over haar overgewicht en de liefde. Als Isa op een dag Labrador Bo redt van een chocoladevergiftiging valt ze als een blok voor het baasje van Bo, Ruben. De knappe Ruben valt ook voor Isa, maar zij durft dit niet te geloven. Om haar zelfvertrouwen op te krikken laat Isa zich door haar vriendinnen overhalen af te vallen. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Deze film zie je voor € 4,99 bij On Demand.

Zo kijk je de films

Je kijkt de films via het On Demand menu van je Interactieve TV: Menu > On Demand > Films > Klik op de film naar keuze!

Bekijk films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactie TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Voor slechts € 9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Tv-programma's

Wat eten we?

‘Wat eten we?’ is één van de meest gestelde vragen in Nederland. Dankzij dit nieuwe programma hoef je hier niet langer je hoofd over te breken. TV-chef Roberta Pagnier zet elke werkdag een lekkere, makkelijk te bereiden en gezonde maaltijd op tafel. Volg Roberta stap voor stap en kook mee met haar gerechten. Wat eten we? zie je elke werkdag om 17:30 bij SBS6.

Wild New Zealand

Maak een reis door het bijzonder mooie Nieuw-Zeeland waar de flora en fauna 80 miljoen jaar afgezonderd waren van de rest van de wereld. Dit heeft geleid tot een unieke en fascinerende natuur die hier zijn eigen pad bewandelt. Maar hoe paradijselijk het hier ook kan zijn staat Nieuw-Zeeland ook bekend om haar aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Deze driedelige natuurdocumentaire zie je zaterdag 30 maart, 6 en 13 april om 21:05 op NPO 2.

Ancient Aliens

Bezochten intelligente ruimtewezens duizenden jaren geleden de aarde? Er zijn vele controversiële theorieën die dit bevestigen. Van het dinosaurustijdperk tot het oude Egypte, van vroege grottekeningen tot recente waarnemingen van UFO's. Ancient Aliens onderzoekt deze gebeurtenissen en geeft een antwoord en verklaring op de theorieën. Je ziet dit programma iedere donderdag om 19:00 bij History op kanaal 32.

Zenderoverzicht

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Nog meer films, series en televisie met het Pluspakket

OnDemand

Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

Films, series & TV

Gratis film voor jou