20 december 2017

Beste Netflix-beeldkwaliteit in Nederland

Als er een nieuwe aflevering is van je favoriete serie, wil je die natuurlijk gelijk zien. En als het kan, in de beste kwaliteit mogelijk. KPN heeft van alle providers de beste Netflix-beeldkwaliteit. Dit komt door de hoge kwaliteit van de netwerken en iTV-set-top-box.

netflix kwaliteit


Netflix meet de kwaliteit bij alle operators en presenteert de resultaten hiervan in de zogeheten Netflix ISP Speed Index. Op deze manier daagt het operators uit om de kwaliteit in de gaten te houden.

Videostreams

Netflix geeft zijn videostreams in een aantal kwaliteitsniveaus door. Afhankelijk van de beschikbare internetsnelheid die je hebt, of de kwaliteit van de tv set-top-box, bepaalt Netflix welke kwaliteit videostream je te zien krijgt. De laatste metingen van Netflix tonen aan dat KPN sinds september van alle providers in Nederland het beste presteert en dus de beste Netflix-beeldkwaliteit bieden.

Uitstekend KPN-netwerk

Volgens Peter Claerhoudt, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van iTV, is de hoge score te danken aan het uitstekende KPN-netwerk en aan een verbetering die deze zomer gedaan is in de set-top-box.

Wil jij ook de beste kwaliteit netflix ontvangen?

Heb je al een Internet en TV pakket van KPN? activeer dan Netflix en kijk via je KPN tv-ontvanger. Kijk voor meer informatie op de Netflix pagina.

Meer over Netflix

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Netflix is er voor iedereen

Films, series & TV

Series en films die je niet mag missen op Netflix

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening