25 juli 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Heb jij deze must see series al gekeken?

Voor jou als klant hebben we een aantal series geselecteerd die je kijkt via kanaal 18, het on demand menu van Interactieve TV en de Interactieve TV app.

FENIX

Achter het gemoedelijke leven in Brabant gaat een donkere wereld schuil van goed georganiseerde drugscriminaliteit. Dat ontdekken Jara (Rifka Lodeizen) en Rens (Teun Luijkx), die na lange tijd terugkeren in hun geboorteprovincie. Zij wil de naam van haar vader zuiveren, hij wil afstand nemen van zijn criminele familie, maar beiden raken vreselijk verstrikt in het web van boven- en onderwereld, waarvan de grenzen steeds meer vervagen.

B.A.B.S.

B.A.B.S. gaat over Loek Nieuwenhaag die mensen als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand trouwt. Hij is populair als B.A.B.S., omdat hij de lookalike is van de acteur Anton Faber die de hoofdrol in film ‘Voor Eeuwig Verbonden’ heeft. De bekende trouwscène uit die film is het toppunt van romantiek.

Brussel

In het centrum van de macht van de EU draait alles om invloed en intriges. Het is de plek van liefde, dromen en verraad. Wie niet bedriegt, wordt bedrogen… Dit drijft de personages uit Brussel naar de stad, waar alles op een fatale avond samenkomt. 

De Mannentester

Mannentester

Victoria Kramer (Eva van de Wijdeven) is een 30-jarige femme fatale, die zich als mannentester laat inhuren door echtgenotes, vriendinnen en andere belanghebbenden om hun mannen op de proef te stellen. De verleidelijke maar ongenaakbare Victoria voelt feilloos aan hoe ze de man in kwestie moet verleiden en is in staat om als kameleon tot die vrouw te transformeren. Manipulatie, verleiding en leugens leiden naar een genadeloze ontmaskering van haar slachtoffers. 

Dochters

In Dochters volgen we Emma (12), Aisha (17) en Tara (19) en hun moeders in verschillende fases van hun leven. Gewapend met een smartphone filmen zij alles. Omdat de meiden en moeders letterlijk zelf de camera in handen hebben, krijg je een intieme inkijk in het leven van de dochters en de relatie met hun moeder.

Zo kijk je de series

Geïnteresseerd in deze series? Via Interactieve TV kijk je de series via kanaal 18. Via het tv-menu en de Interactieve TV app kijk je de series wanneer je wilt via het On Demand menu onder de knop “Voor jou”.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

10 redenen om De Mannentester te kijken

Films, series & TV

Twaalf redenen om Brussel te kijken

Films, series & TV

Deze serie wil je echt niet missen: Fenix