19 oktober 2017

Alle zombies nog aan toe: Rick gaat de strijd aan

Vanaf maandag 13 februari neemt ‘The Walking Dead’ je weer mee in de overlevingsstrijd van de groep uit Alexandria. In deze tweede helft van seizoen zeven, bereidt de groep zich voor om in opstand te komen tegen Negan.

Mid-season break


In The Walking Dead overspoelen zombies de wereld. Maar de zombies zijn niet het grootste probleem meer. In de laatste aflevering "Hearts Still Beating" is er weer een hele hoop gebeurd. Jesus helpt bij de ontsnapping van Daryl uit het Saviors kamp. Krijgt Aaron een pak slaag om niks en moet de groep weer een groot deel van hun voorraad inleveren. Ontmoet Negan tijdens een rondleiding Rick’s dochter Judith. En waagt Spencer een gooi naar de leiding over de groep in Alexandria en moet Rick dood.

Rise up


In de tweede helft van seizoen 7 van The Walking Dead heeft de groep besloten zich niet langer te laten onderdrukken door Negan. De groep van Rick komt er al snel achter dat ze hiervoor hulp nodig hebben van buiten Alexandria. Ze hebben onder andere de hulp van ‘The Kingdom’ en ‘The Hilltop’ nodig. Echter blijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan. Ezekiel en Gregory willen geen bloedvergieten om een mogelijk kansloze strijd aan te gaan. Om hen te overtuigen moet Rick meer doen dan een inspirerende toespraak houden.

Hevige strijd


De groep wordt op ondenkbare manieren getest en verraden door mensen die ze vertrouwen. Toch heeft Rick er vertrouwen in dat de overlevenden in Alexandria en vele anderen samenkomen met één gezamenlijk doel: het verslaan van Negan. Ondanks de uitgebreide voorbereiding, kan niets hen volledig voorbereiden op de oorlog tegen Negan en zijn leger.

Winactie The Walking Dead


Ben jij een The Walking Dead fan in hart en nieren? Houd onze Facebook pagina dan goed in de gaten want KPN klanten maken volgende week kans op exclusieve TWD meet & greet…met wie? Dat hoor je dan! 

Pluspakket


Heb je een aflevering van The Walking Dead gemist? Geen probleem, want met het Pluspakket van KPN kun je alle afleveringen rustig nog een keer bekijken. Ga met je afstandsbediening naar Menu -> On Demand -> Pluspakket on demand. Daar kun je direct alle gratis films en series bekijken!

The Walking Dead is vanaf maandag 13 februari elke maandag om 22.00 op FOX te zien, binnen 24 uur na de Amerikaanse première. Op kanaal 14 of HD-kanaal 714.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Tips & tricks voor je iTV afstandsbediening

Films, series & TV

Seizoen 5 Girls: ouder, maar niet wijzer

Films, series & TV

Exclusief bij KPN: De verleidelijke serie De Mannentester