8 november 2017

5 goede tips om online tv te kijken

Na een lange dag, lekker ontspannen je serie kijken, wanneer het jou uitkomt. Is online tv-kijken ook niet meer weg te denken uit jouw dagelijks leven?

Begrijpelijk, want deze vorm van televisie kijken biedt veel vrijheid als het gaat om aanbod en tijd. Je kijkt precies wat je wilt én wanneer je dat wilt. Het enige nadeel: na verloop van tijd kun je de series en films van Netflix wel dromen. Er zijn echter nog veel meer manieren om online tv te kijken. Wil je op ieder moment optimale vrijheid en keuze hebben uit het beste dat tv te bieden heeft? Er is nog veel meer mogelijk op het gebied van online tv-kijken.

Pluspakket: altijd iets op tv

Naast ruim 30 extra zenders bovenop het reguliere pakket, krijg je met een Pluspakket ook iedere maand weer een groot aantal nieuwe films, en kijk je eindeloos de leukste series. Ook voor kinderen is er een uitgebreid aanbod: met een Pluspakket is er dus altijd voor iedereen iets op tv.

Mis geen enkele wedstrijd

Volg je alle ontwikkelingen in de nationale en internationale voetbalwereld op de voet? Of is sport in het algemeen helemaal jouw ding? Met een speciaal sportpakket, zoals Fox Sports of Live voetbal, kijk je gezellig met vrienden alle grote evenementen, maar ook andere toernooien.

Alle nieuwe topfilms, gewoon bij jou op de bank

Ben je een echte filmfan? Maak het jezelf gemakkelijk en haal de bioscoop in huis met Film1. Iedere week vind je hier premières van de nieuwste blockbusters, maar ook een groot aantal filmhuis-films. Goed voor uren ongestoord genieten en reclamevrij filmplezier.

Speciaal voor de allerkleinsten

Met een speciaal Kidspakket heb je steeds de beschikking over leerzame shows en series, zonder reclame. Bovendien zet je veel programma’s aan wanneer het jou uitkomt, ook op andere devices, zoals een tablet.

Netflix, maar dan makkelijker

Heb je Interactieve TV van KPN en wil je wel Netflix kijken, maar eenvoudiger kunnen switchen tussen het aanbod van Netflix en andere kanalen? Koppel je Netflix-account dan heel eenvoudig aan je interactieve tv-omgeving.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Wat is digitale televisie nu eigenlijk?

Films, series & TV

Alle superhelden uit het DC universum kijk je met het Pluspakket