19 oktober 2017

24/7 de coolste series op Nickelodeon

Nickelodeon is de zender waar kinderen zichzelf kunnen uiten, hun eigen wereld kunnen creëren en waar ze hun fantasie kunnen gebruiken. Het kanaal vertelt en laat dingen zien vanuit de belevingswereld van kinderen. Vanaf 1 maart is Nickelodeon elke dag, 24 uur, op kanaal 33 bij KPN te zien.

nick

Op Nickelodeon zie je een mix van de populaire internationale Nickelodeon-shows als De Thundermans, SpongeBob SquarePants en School of Rock, maar ook populaire Nederlandse series als De Ludwigs, Joy & Bart en Cool Factor. 

In de avond vind je hier ondertitelde live action-series waaronder Big Time Rush, Zoey 101 en Drake & Josh. In de nacht, na 00:00 uur, kijk je met name de “shows van vroeger” en kun je herinneringen ophalen met vintage cartoons zoals Ren & Stimpy, Rugrats (Ratjetoe), Angry Beavers (Boze bevers) en Kenan & Kel in De Splat. 

Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2017
Tijdens de superpopulaire Kids’ Choice Awards beslissen de kids welke films, tv-series en muziekoptredens de beste zijn. De genomineerden voor het grootste kidsfestijn en slime-spektakel van het jaar zijn internationale kanshebbers zoals Justin Timberlake, Bruno Mars en Beyoncé en dit jaar maken er meer Nederlandse sterren dan ooit kans op een award: Ali B, Britt Scholte, Broederliefde, Buddy Vedder en nog veel meer. 

De volledige show kijk je op zondag 12 maart om 19.00 uur op Nickelodeon.

De Thundermans 
Phoebe en Max Thunderman zijn een tweeling die naast hun verjaardag ook een set super-krachten delen. Phoebe is goedaardig geboren en Max juist kwaadaardig. Deze broer-en-zusrivaliteit, gekoppeld met school- en familiekwesties, leidt tot een serie van hilarische situaties voor het hele gezin! Nieuw seizoen vanaf XX, elke zondag om 18:00

Fairly Odd Parents
Het tienjarige jongetje Timmy woont in de fictieve stad Dimmsdale. Hij heeft het zwaar te verduren: ouders die nooit naar hem luisteren en een gemene oppas genaamd Vicky, die hem onderdrukt als een soort slaaf. Gelukkig heeft hij zijn twee feeën-peetouders wiens toverkunst Timmy helpen, hoewel niet altijd even succesvol...Vanaf 13 maart elke schooldag om 15:50

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Nog meer films, series en televisie met het Pluspakket