31 mei 2018

Word klant bij KPN & voetbal mee!

31/05/2018 - Als partner van de KNVB heeft KPN nu een speciaal aanbod. Bij het afsluiten van een internet & TV abonnement van KPN, kan jouw kind een week trainen en leven als een echte Oranje-international. Dit is bij het KNVB voetbalkamp in de exclusieve KPN week.

KNVB voetbalkamp


Het aanbod geldt voor de eerste 80 klanten die via deze actie een Internet & TV abonnement afsluiten, vol = vol. De KPN week vindt plaats van 9-13 juli en is een voetbalkamp met overnachting op de KNVB Campus in Zeist. Het KNVB voetbalkamp heeft een waarde van € 504,-


Hoe werkt het?

 1. Bestel één van de Internet & TV pakketten van KPN, via deze link.

 2. Na jouw bestelling ontvang je een algemene bevestiging van KPN (let op: hier wordt het KNVB voetbalkamp niet in vermeld).

 3. Meld je deelname aan de actie via dit inschrijfformulier op vermelding van jouw NAW gegevens.

 4. Je ontvangt per mail een bevestiging van deelname aan de KNVB Voetbalkampen actie.

 5. Twee weken na jouw bestelling ontvang je een mail waarin bevestigd wordt of je één van de 80 plekken voor het KNVB voetbalkamp hebt gekregen. Ook wanneer je niet bij de eerste 80 zat, ontvangt je hiervan een bericht.

 6. Wanneer je een plek voor het voetbalkamp hebt gekregen, staat er in die mail meer informatie hoe het proces verder verloopt.

 7. Wanneer je helaas geen plek voor het voetbalkamp hebt gekregen, kunt je eventueel jouw kind zelf aanmelden bij de KNVB voetbalkampen.

   Actievoorwaarden KNVB voetbalkamp

   Ook interessant voor jou:

   Sport

   Met max. snelheid de Formule 1 live kijken bij KPN

   Sport

   Zo mis je geen enkele voetbalwedstrijd

   Sport

   Zo kijk je Formule 1 live bij KPN