15 november 2017

Winactie: Manhoef vs. Bonjasky

Zondag 29 oktober stonden twee van de grootste Nederlandse vechtsportlegendes tegenover elkaar in de ring: Remy Bonjasky en Melvin Manhoef. Deze twee topatleten stonden voor het eerst in jaren weer tegenover elkaar in de WFL-ring tijdens de Spike Presents: WFL – Final 16!


Met dit exclusieve evenement halen WFL en Spike het fenomeen “Final 16”, bekend van het K1-tijdperk, terug naar Nederland en terug op de buis. Bonjasky en Manhoef namen het tegen elkaar op in een bloedstollende match en Spike heeft dit LIVE uitgezonden op zondag 29 oktober vanaf 20.00 uur.

Naast Bonjasky en Manhoef namen nog 14 andere atleten het tegen elkaar op tijdens het Final 16 LIVE evenement. Onderaan deze pagina kunt u vinden welke atleten het nog meer tegen elkaar opnamen.

Zowel Manhoef als Bonjasky hadden veel op het spel staan. Melvin “No Mercy” Manhoef nam met deze match afscheid van het kickboksen en Remy “The Flying Gentleman” Bonjasky maakte hiermee zijn officiële comeback in de sport. Manhoef en Bonjasky stonden al drie keer eerder tegenover elkaar waarbij Bonjasky Manhoef drie keer versloeg. Dit weerhield Manhoef er niet van om nog een keer tegen “The Flying Gentleman” in de ring te staan. Beide kickboksers streefden naar de winst en lieten zien hoe een partij op topsportniveau eruit hoort te zien.

De zwaargewichten van WFL: Final 16 stonden klaar om te knokken en nodigde je uit om de sfeer te proeven op 29 oktober in het Topsportcentrum in Almere of vanaf je bankstel vanaf 20:00 – alleen op Spike.

WINACTIE

Tickets Spike Presents: WFL – The Final 16
Wilde je in levende lijve dit onvergetelijke event meemaken? We gaven 1x2 tickets weg! Het enige wat jij hoefte te doen was jezelf op te geven via Seaters en de juiste winactie selecteren. Kijk hier voor meer informatie over Seaters. De winnaar werd 25-10 benaderd door Seaters.
Deze actie is verlopen. Kijk voor alle actuele acties op de website van 
seaters.

De line-up voor WFL: Final 16

Superfights
- Abbygail Deekman vs Ilsury Henrike
- Dimitri Zafiroudis vs Pietje Doorje

New talent toernooi

- Mohammed el Hammouti vs Mitchell Lammers
- Joey Meziers vs Mike Frenken

65 kg toernooi

- Damian Johansen vs Juan Javier Barragan
- Yassir El Atmioui vs Younes Smaili

77 kg toernooi

- Abdelmouniem Mouyah vs Jay Overmeer
- Kevin Hessling vs Darryl Sichtman

Final 16

- Levi Rigters vs Redouan Cairo
- Reamon Welboren vs Sam Tevette
- Serkan Ozcaglayan vs Fabio Kwasi
- Fred Sikking vs Boy Boy Martin
- Tarik Khbabez vs Nordine Maheidinne
- Henriques Zowa vs Murat Aygun
- Andrei Stoica vs NTB

Hoofdpartij:

Melvin Manhoef vs Remy Bonjasky

Ook interessant voor jou:

Sport

Amerikaans basketball kijk je bij KPN

Films, series & TV

Onze favoriete films voor de herfst