24 november 2017

Win VIP-deck tickets voor het OKT in Thialf

Het Olympisch Kwalificatietoernooi (OKT) is hét toernooi voor de schaatsers om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen van 2018. Per dag wordt er een afstand door de dames en heren verreden.

Supporters

Deze actie is verlopen. Kijk voor alle actuele acties op de pagina van seaters.

Beleef de wedstrijden vanaf de mooiste plek in het stadion

Wil jij deze spannende wedstrijden beleven vanaf de mooiste plek in het stadion onder het genot van een hapje en drankje? Meld je dan snel aan door onderstaand formulier in te vullen. We hebben overigens ook plekken beschikbaar voor het KPN NK Allround & Sprint in januari, dus ook als je tussen kerst en oud & nieuw op vakantie bent maak je kans. Aanmelden kan t/m 17 december.

Kijk voor meer informatie over beide evenementen op www.schaatsen.nl.

Hangt jouw oude mobiel straks om de nek van een schaatskampioen?

De KNSB is samen met KPN en Coolrec een initiatief gestart om edelmetalen uit oude mobieltjes te recyclen tot gouden, zilveren en bronzen medailles voor schaatswedstrijden. De inzameling vindt deze winter plaats tijdens het OKT in Heerenveen. Daar kun je je oude mobiel inleveren in een speciale box, een zogeheten E-waste Arcade, en als beloning mag je een game spelen. Onder de deelnemers worden tevens prijzen verloot. Voor meer informatie, ga naar www.schaatsen.nl/medailles.

Ook interessant voor jou:

Events & Winacties

Met Seaters doe je mee met de leukste winacties

Films, series & TV

Gratis 5 topfilms in december voor jou

Films, series & TV

Onze favoriete films voor de winter