6 december 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Win een Maradona goodiebag!

DIEGO MARADONA, de nieuwste film van Oscarwinnaar Asif Kapadia (AMY), is vanaf nu te zien On Demand. Maak nu kans op een van de 5 goodiebags van Maradona!

Diego Maradonna

Over de documentaire

De documentaire, over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona, is gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur archiefmateriaal. In een meeslepend en onvergetelijk verhaal schetst Kapadia een uniek portret van deze man, rebel, held, en voor velen: God. De documentaire is nu On Demand te kijken via het TV menu.

Regisseur Asif Kapadia maakte in 2010 veel indruk met zijn documentaire SENNA, over het leven en de tragische dood van Braziliaans Formule 1 icoon Ayrton Senna. In 2016 won hij een Oscar voor AMY, over de in 2011 overleden zangeres Amy Winehouse. Voor zijn nieuwste film DIEGO MARADONA kreeg hij Diego Maradona zelf aan boord, die zijn volledige steun verleende.

Win een Maradona goodiebag!

1. Activeer snel en gratis je account op deze pagina, via ‘Registreren’.
2. Gebruik de toegangscode gekopkpn om jezelf te registreren.
3. Volg de instructies op in de bevestigingsmail.
4. Zodra je e-mail bevestigd is, ga je weer naar www.seaters.com/kpn en log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
5. Kies uit de lijst van evenementen en schrijf je in voor het evenement. Het evenement komt dan onder Wish List te staan.
6. Op basis van beschikbaarheid krijg je prijzen toegewezen.

  Ook interessant voor jou:

  Mobiel

  Maak je smartphone winterklaar

  Innovatie & Techniek

  Podcasts Spotify: luister jij ze al?

  Films, series & TV

  Zender van de Maand: Disovery Science