27 januari 2020 2 min Auteur: Redactie

Speciaal voor iTV-klanten: 6 gratis valentijnfilms

Hoe ga jij je Valentijn op 14 februari verrassen? Misschien een romantische film kijken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij KPN geniet je de hele maand februari van romantische films. Samen, of alleen. Om bij weg te dromen. En het beste is: je krijgt ze cadeau bij KPN On Demand. Handig, als je net een heel duur cadeau voor Valentijn hebt gekocht. Of als je een lading troostvoer hebt ingeslagen om je liefdesverdriet te verwerken.


Romantische komedies van Nederlandse bodem

Laat je verrassen door 3 films van eigen bodem. ‘Mannenharten’ is een film met een Nederlandse sterrencast: onder andere Daan Schuurmans, Hadewych Minis en Barry Atsma. Hierin ontvouwen zich een aantal romantische verhalen met een onderlinge verbinding. In ‘Verliefd op Ibiza’ volgen we verschillende Nederlanders en hun liefdesperikelen in Ibiza. Deze komen allemaal samen bij een optreden van DJ Armin van Buuren. En dan is er nog ‘Smoorverliefd’. Daarin volgen we de roerige romantiek in de levens van Eva, haar moeder Judith, tante Barbara en grote zus Anna.

what to expect when you're expecting


Ook Hollywood houdt van romantiek

Of kies voor een lekkere Hollywood-film, bijvoorbeeld ‘What to Expect When You’re Expecting’. Ook deze film is overladen met sterren als Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Dennis Quaid en Joe Manganiello. Hierin volg je vijf koppels die allemaal een kind verwachten. In ‘Playing For Keeps’ zien we Gerard Butler als George Dryer. Dryer is een oud-profvoetballer. Hij is goed is in de sport, maar de rest van zijn leven gaat niet over rozen. Als hij het voetbalteam van zijn zoontje gaat coachen, heeft hij genoeg vrouwelijke fans aan de zijlijn. Maar het liefst wil hij terug bij zijn ex-vrouw (Jessica Biel) …

Belle en het beest


Klassiek sprookje

Tot slot kun je nog genieten van een echte klassieker: ‘Belle en het Beest’. Het bekende verhaal, over de mooie jonge Belle die gevangen wordt genomen in het kasteel van het Beest en al snel ontdekt dat hij meer is dan slechts een lelijk wezen, is al meerdere malen verfilmd. Deze Franse versie (genaamd La belle et la bête) uit 2014 ken je waarschijnlijk nog niet. De film is Nederlands gesproken, dus de kleintjes kunnen ook meekijken.

Om de films te bekijken ga je naar het menu van je TV, kies je voor ‘On Demand’ en selecteer je ‘Gratis films en series’. Veel kijkplezier!  

Ook interessant voor jou:

Events & Winacties

Kom in romantische sferen met de KPN LOVE playlist op Spotify

Mobiel

Welke relatie heb jij met je mobiel? Doe de test!

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science