11 oktober 2017

Techie Valentijnsdag

Valentijnsdag, de dag waarop de liefde centraal staat, komt er weer aan. Maar als je single bent, word je -net zoals met kerst- weer eens geconfronteerd met het feit dat je als zelfstandige, onafhankelijke, ambitieuze vrouw niet in staat bent een relatie te onderhouden. Heb je wel een relatie dan is er altijd wel weer die druk om iets ‘leuks’ te doen. Maar wat is leuk? En origineel? En onvergetelijk? Wij zetten de leukste Valentijnsdingen voor je op een rijtje.

  1. Hoe zit het met jouw virtuele leven? Heb je een oogje op een twitteraar? Of op meerdere twitteraars? Stuur dan een DM naar @Twalentijnpost met daarin de tweet voor je geheime obsessie en jouw tweet wordt dan via het account doorgetweet. Leuk toch? 
  2. Is je vriend niet zo’n held in het bedenken van leuke cadeaus? Dit jaar is dat voor de verandering eens geen probleem want er is iets dat je nu echt graag wilt hebben. Miriam Merenfeld ontwerpt namelijk prachtige sieraden met een QR-code. Als je deze code scant, zie je de persoonlijke boodschap die je lief wél zelf heeft bedacht. En ja, het is waar: money can’t buy happiness. Maar, in dit geval, is liefde wel te koop. Stuur je vriend miriam merenfeld zodat hij al eens uitgebreid een kijkje kan nemen.
  3. Zijn jij en je liefje ook al ten prooi gevallen aan de fitnessrevolutie? Kijk dan eens naar de Fitbit Charge HR polsband. Dit bandje heeft heel wat mogelijkheden. Het meet je hartslag, het aantal calorieën dat je verbrandt, de tijd dat je beweegt en geeft nog meer statistieken weer die jij als (toekomstig) fitnessjunkie niet wilt missen. Ook leuk, het analyseert ook je slaappatroon. Ben je nog niet helemaal into fitness? Dan is dit een mooi moment om wat meer actie in je relatie te brengen. Dit is overigens ook een prima optie om in je eentje de sportschool te bezoeken.
  4. Natuurlijk draait het leven normaal gesproken vooral om jou, maar zo nu en dan gun jij je man ook wel eens wat. Wat dacht je van manchetknopen die tegelijkertijd als wifispot en als usb-stick gebruikt kunnen worden? Je man verandert in een soort James Bond. Manchetknopen zijn handig om snel iets op te slaan als je onderweg bent. Daarnaast zien ze er nog niet eens half zo slecht uit in het echt. 

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Welke tech uit 'Back to the Future II' werd werkelijkheid?