3 juli 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Juich jouw held door de Nijmeegse Vierdaagse heen!

Over 2 weken gaat de 102de Nijmeegse Vierdaagse alweer van start! Van 17 t/m 20 juli lopen ruim 50.000 wandelhelden de grootste meerdaagse wandeltocht ter wereld. De een loopt ‘m fluitend uit, voor de ander is het wat meer afzien. Een goede voorbereiding, maar ook veel aanmoediging is belangrijk!

vierdaagse

Samen naar de Via Gladiola

Maanden lang trainen en dan toch die blaren, tropische hitte en spierpijn.. Het maakt het niet eenvoudig om de Via Gladiola te bereiken en daar het Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen. Niet voor niets ontvangen alle lopers ook een Gladiool bloem, wat symbool staat voor kracht en overwinning. Wandelen verbroedert, al bij de maandenlange voorbereidingen maar zeker ook tijdens de 4Daagse zelf. Aangemoedigd worden kan net dat ene beetje energie geven, waardoor jij toch weer de eindstreep haalt. Samen kom je die kilometers door!

Walkie & Talkie

Wil je jouw wandeltopper tijdens de 4Daagse ook aanmoedigen? Dat kan dit jaar op een bijzondere manier! Maak tijdens de 4Daagse kennis met Walkie & Talkie van KPN. Een leuke en interactieve manier om via beeld en geluid live iemand een mentale boost te geven, ook al bevind je je niet in de buurt van jouw wandelheld.

Kun je zelf niet aanwezig zijn om aan te moedigen?

Omroep Gelderland doet tijdens de Vierdaagse iedere ochtend en middag live verslag langs de route en heeft vanaf 17:20 uur het Vierdaagse journaal. TV Gelderland zit standaard in het basispakket bij alle Internet en TV pakketten van KPN. Je vindt de regionale zender op kanaal 506.

Ook interessant voor jou:

Events & Winacties

Moedig jouw wandelheld aan tijdens de Vierdaagse

Mobiel

Smoorverliefd: het allereerste appje naar haar

Mobiel

Altijd internet tijdens je vakantie met een hotspot