16 juli 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Moedig jouw wandelheld aan tijdens de Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse is begonnen! Eindelijk mogen de wandelaars laten zien waar ze maanden lang voor hebben getraind. Elke dag kilometers lang lopen, de een doet het fluitend en voor de ander is het toch wat meer afzien. Loop je niet mee? Help dan mee om de wandelhelden door de kilometers heen te juichen!

Walkie & Talkie dragen interactieve schermen, zodat jij je wandelheld succes kunt wensen!


Aanmoedigen met Walkie & Talkie

KPN stuurt Walkie en Talkie op dinsdag 17 juli naar de Vierdaagse. Walkie en Talkie hebben allebei een interactief scherm mee. Walkie wandelt mee met de lopers, via Talkie kun jij jouw wandelheld op afstand aanmoedigen. Via het scherm kunnen de wandelaars de supporters zien én horen aanmoedigen. Reken maar dat ze daarmee de kilometers doorkomen! Wil jij jouw helden ook op deze originele manier aanmoedigen? Walkie en Talkie zullen op dinsdagochtend vroeg samen beginnen bij de start. Vanuit daar zullen ze verspreid op zoek gaan naar wandelaars en supporters om deze met elkaar te verbinden. Op deze manier kunnen supporters in en rondom Nijmegen de wandelaars die het even zwaar hebben een hart onder de riem steken, een energieboost geven of gewoon succes wensen.

De laatste loodjes…

...wegen het zwaarst. Vrijdag 20 juli bereiken zoveel mogelijk lopers de Via Gladiola en mogen ze het felbegeerde Vierdaagsekruis in ontvangst nemen. Maar na vier dagen lopen kunnen ze wel een oppepper gebruiken. Daarom deelt KPN ook dit jaar weer juichborden uit op de Via Gladiola, zodat jij jouw wandelheld extra goed kunt aanmoedigen tijdens de laatste 3 kilometer. Met z’n allen juichen we ze wel die laatste kilometers door!

Kun je je held niet zelf aanmoedigen?

Omroep Gelderland doet tijdens de Vierdaagse iedere ochtend en middag live verslag langs de route en heeft vanaf 17:20 uur het Vierdaagse journaal. TV Gelderland zit standaard in het basispakket bij alle Internet en TV pakketten van KPN. Je vindt de regionale zender op kanaal 506.

Ook interessant voor jou:

Events & Winacties

Juich jouw held door de Nijmeegse Vierdaagse heen!

Innovatie & Techniek

Nooit meer een pakketje missen met de slimme deurbel

Mobiel

Lekker op vakantie met de Sim Only voordelen van KPN Compleet