2 februari 2021 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kpn is er voor de romantiek

Mocht je niet van liefde of romantiek houden, lees dan vooral niet verder. Bij kpn houden we daar namelijk wél van en vieren we deze maand uitgebreid de liefde!

5 valentijnsklassiekers

We kunnen allemaal wel een beetje extra liefde gebruiken in deze tijd. Daarom geven wij al onze klanten een Valentijnskado: gratis 5 romantische films die je de hele maand kunt bekijken! Lekker op de bank, met een bak ijs bijvoorbeeld. Er zitten zelfs drie mooie titels van eigen bodem bij. Je vindt ze in het menu van je TV. Ga naar Films, kies voor Films Huren en selecteer Valentijnskado.

Zender van de Maand: RTL Lounge

Zeg je romantiek, zeg je soaps. Daarvoor zit je deze maand goed bij de zender RTL Lounge. En laat dat nou net de zender van de maand zijn! Dat betekent dat je RTL Lounge de hele maand februari gratis kunt zien op kanaal 42.

Zo kun je genieten van ‘The Bold and the Beautiful: The Beginning’. Deze Amerikaanse soapserie, over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations, bestaat ruim 30 jaar. Even vergeten hoe het er al die jaren geleden aan toeging met Ridge, Brooke, Eric en alle anderen? Met ‘The Beginning’ wordt de kijker getrakteerd op de afleveringen uit, je raadt het al, de beginjaren. En dat geldt ook voor ‘GTST Classics’, want ook onze eigen ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ bestaat al bijna zo lang. Heerlijk herinneringen ophalen dus! RTL Lounge is de hele maand gratis beschikbaar op kanaal 42. Heb je het Pluspakket, dan kun je altijd naar RTL Lounge kijken, op kanaal 73.

Romantiek in het Pluspakket

Heb je het Pluspakket, dan kun je je portie liefde ook daar vandaan halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van maar liefst 16 seizoenen ‘Grey’s Anatomy’? Dat zijn ruim 350 afleveringen waarin we de avonturen volgen van de chirurgen in een fictief ziekenhuis in Seattle. Lekker veel drama, dus! Of kijk naar het grappige ‘The Wedding Year’, deze maand nieuw toegevoegd aan het Pluspakket. Mara (Sarah Hyland) heeft nogal last van bindingsangst. Maar als zij en haar vriend James maar liefst zeven bruiloften in één jaar moeten bezoeken, komt het allemaal toch wel dichtbij… Ook nieuw toegevoegd en iets serieuzer is het Italiaanse ‘Io Sono L’Amore’, over een Russische vrouw die in Italië woont met haar man en drie kinderen. Ze lijkt het perfecte leven te leiden, maar ze mist toch iets. Tot ze op een dag Antonio ontmoet, een vriend van haar zoon…

Valentijn on demand

Geen Pluspakket? Geen zorgen! Je kunt naast de vijf genoemde gratis films namelijk ook on demand naar andere romantische films kijken voor een klein prijsje. Zoals de twee ‘Mannenharten’ films bijvoorbeeld, waarin we de liefde eens vanuit het perspectief van de man beleven. Mag het wel iets stouter? Dan kun je kijken naar ‘Onze Jongens’ en het vervolg ‘Onze Jongens In Miami’, waarin niemand minder dan Jim Bakkum met een paar andere appetijtelijke mannen (waaronder Juvat Westendorp) een stripgroepje vormt om wat bij te verdienen. Nog geen genoeg van Jim Bakkum? Hij is ook te zien in de romantische komedie ’Zwaar Verliefd!’ Deze en nog veel meer romantische films kun je on demand bekijken voor slechts €2,99 per film. 

Vier heel februari de liefde met kpn!

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Programma's voor de kids in het Pluspakket

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Series in het Pluspakket