25 december 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk Tweede Kerstdag gratis naar Ziggo Sport Totaal

Waar de Eredivisie ophoudt gaan ze in de Premier League gewoon door. Kijk op Tweede Kerstdag bijvoorbeeld gratis naar het spektakel van de Premier League, Boxing Day Football! Alle Ziggo Sport Totaal kanalen zijn gratis te zien in HD.

Boxing day voetbal

Een dag vol voetbal

Het wordt nog druk op Tweede Kerstdag. Er staan er maar liefst negen verschillende wedstrijden voor je klaar. We trappen af met Tottenham tegen Brighton. Zal het team van Harry Kane de winst kunnen pakken tegen onze eigen Davy Pröpper?

Virgil van Dijk

Leicester City - Liverpool

We hebben het beste voor het laatst bewaard. De dag sluiten we af met Leicester City tegen Liverpool. De nummer 1 en 2 van de Engelse competitie gaan het elkaar niet makkelijk maken. Hier verliezen heeft grote gevolgen voor het kampioenschap. Lukt het Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum om de koppositie te vergroten?

Tottenham Brighton 13:30 kanaal 233
Premiere League Switch Schakelkanaal 15:35 kanaal 233
Bournemouth Arsenal 15:50 kanaal 235
Chelsea Southampton 15:50 kanaal 234
Aston Villa Norwich City 15:50 kanaal 238
Everton Burnley 15:50 kanaal 236
Crystal Palace West Ham 15:50 kanaal 237
Manchester United Newcastle United 18:00 kanaal 233
Leicester City Liverpool 20:40 kanaal 233

Blijven genieten van de Premier League?

Zet dan Ziggo Sport Totaal aan. Zo blijf je kijken naar alle wedstrijden die de Premier League te bieden heeft. Ook kijk je naar de naar de wedstrijden van de Spaanse competitie La Liga. Daarnaast volg je er ook de capriolen van Max Verstappen in de Formule 1. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over Ziggo Sport Totaal

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Sport

Zo kijk je Formule 1 live bij KPN