24 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit kerstweekend gratis naar Ziggo Sport

Kerst zal niet hetzelfde zijn als andere jaren, maar goed nieuws: gelukkig kun je tot en met 27 december 2020 het hele weekend gratis kijken naar alle kanalen van Ziggo Sport! Dat betekent veel voetbal, NBA basketbal, de beste documentaires, exclusieve interviews en nog veel meer.

It’s time for Boxing Day!

In de Premier League staat tweede kerstdag, ook wel ‘Boxing Day’ genoemd, traditiegetrouw in het teken van heel veel Engels voetbal. Kijk onder anderen naar Leicester – Manchester United om 13.30 uur, of wat dacht je van de Londonse derby Arsenal – Chelsea om 18.30 uur? Dat is toch genieten! Ook kijk je naar de Spaanse competitie La Liga, het Italiaanse voetbal in de Serie A, de Pro League van onze Zuiderburen; je volgt het allemaal bij Ziggo Sport. Natuurlijk met Nederlands commentaar. Ook in het kerstweekend worden op zaterdag spannende wedstrijden gespeeld in de Engelse én Belgische competities, dus zorg dat je klaar zit vanaf 13.05 uur!

Is er nog Formule 1?

Bij Ziggo Sport kun je ook terecht voor alles wat met Formule 1 te maken heeft. En hoewel de races pas in maart 2021 weer van start zullen gaan, is er nog veel interessants te zien! Zo kun je op vrijdag (met herhalingen in het weekend) kijken naar een interview met Max Verstappen, gevolgd door de documentaire ‘Max Verstappen – Whatever It Takes’. In deze documentaire zien we het echte verhaal van Max, verteld door de personen die het dichtst bij hem staan. Het interview met Max en de documentaire zie je vrijdag 25 december vanaf 15.00 uur. Op zondag 27 december kun je om 12.00 uur kijken naar het Formule 1 jaaroverzicht.

De zenders van Ziggo Sport vind je van kanaal 233 t/m 238. Wil je Ziggo Sport blijven kijken? Dat kan! Kijk op deze pagina voor het aanbod.

Kadootje van KPN

Dit Kadootje van KPN is onderdeel van de Kado Kalender. Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de Kado Kalender. Maar goed nieuws: dit kado is beschikbaar voor alle TV klanten. Wil je in de toekomst geen kadootjes missen? Meld je dan aan om onze acties, tips en nieuwsbrief te ontvangen.

Ook interessant voor jou?

Films, series & TV

Gratis programma’s en series voor kids

Films, series & TV

Zing fanatiek mee met een avondje karaoke

De eerste 8 weken een all-in koffiejaarabonnement kado