22 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk deze kerstfilms bij KPN

The most wonderful time of the year. De een houdt ervan, de ander kan niet wachten tot het weer voorbij is: kerst! Velen hadden dit jaar in oktober de kerstboom al opgetuigd en ook de kerstverlichting was in vele huize al te zien. Want we hebben zeker dit jaar toch behoefte aan wat gezelligheid…

Om iedereen een hart onder de riem te steken deze periode, heeft KPN een mooi kado voor alle klanten. Iedereen krijgt namelijk een voucher waarmee je gratis een kerstfilm kunt huren in de kerstvakantie (van 18 december t/m 31 december) via TV van KPN!

Voor de hele familie

Er zijn ruim 25 films waar je uit kunt kiezen, dus er zit sowieso wat bij voor je! Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Sneeuwkoningin’ animatiefilms om samen met het hele gezin te kijken? Deze film is gebaseerd op het sprookje van Hans Christian Andersen en vertelt over de sneeuwkoningin die een nieuwe ijskoude wereld zonder emoties wil creëren. In ‘De Familie Kerst’ vindt de zesjarige Hugo rond kerst opeens een kabouter in zijn kamer. Heel leuk natuurlijk, maar hij moet ‘m wel zien te verbergen voor zijn vader. Die heeft namelijk een hekel aan kerst, ondanks hun achternaam. Ook leuk om samen te kijken is ‘Buurman en Buurman: Winterpret’. Voor de bekende buurmannen is de winter niet zo’n pretje, maar samen doen ze zoals altijd hun best om er iets van de maken. A je to!

Voor de volwassenen

Een goede film om lekker samen te kijken als de kinderen al naar bed zijn, is het romantische ‘All You Need Is Love’. Inderdaad, gebaseerd op het nog altijd immens populaire programma dat al jaren gepresenteerd wordt door ‘Dr. Love’ Robert ten Brink. In deze film heet hij alleen Maarten van der Horst en wordt hij gespeeld door Fedja van Huêt. Maarten verdwijnt vlak voor de beroemde kerstspecial en producer Olav moet met spoed op zoek naar een vervanger… Als dat maar goed gaat!

Mocht al dit zoetsappige niks voor jou zijn, dan ligt de horrorfilm ‘Lady Krampus (oftewel Mother Krampus)’ misschien meer in jouw straatje. Hierin verdwijnen er al jaren kinderen vlak voor kerst. Als er in 1992 5 kinderen dood worden aangetroffen, vermoorden de buurtbewoners de vrouw die er vermoedelijk achter zit. Maar 25 jaar laten beginnen er weer kinderen te verdwijnen rond de kerst. Wie er deze keer achter zit… Geen gezellige kerstfilm dus, maar wel een hele goeie om lekker te griezelen!

Heb jij een voucher gekregen als Kadootje van KPN? Kies deze of een van de andere vele kerstfilms uit en bekijk ‘m met jouw voucher! Je vindt alle titels in het tv-menu. Ga naar Films, kies voor Films Huren, Uitgelicht en kies dan de leukste kerstfilms. Veel kijkplezier en fijne feestdagen!

Kadootje van KPN

Dit kado is onderdeel van de Kado Kalender. Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de Kado Kalender. Wil je in de toekomst geen kadootjes missen? Meld je dan aan om onze acties, tips en nieuwsbrief te ontvangen.

Ook interessant voor jou

De eerste 8 weken een all-in koffiejaarabonnement kado

Films, series & TV

FOX Sports heet vanaf 1 januari ESPN

Films, series & TV

De nieuwste films in het Film1 pakket